13.8 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Temps més assolellat i temperatura mínima més baixa

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Hi ha una clara millora en el temps d’aquest divendres, i tot i que avui encara es pot escapar alguna tronada entre migdia i tarda, el sol guanyarà més protagonisme.

La pluja acumulada entre la nit de dimecres i dijous ha estat molt benvinguda al Baix Empordà acumulant quantitats d’entre 20 i 60 mm. Els registres més abundants van ser els de la meitat nord de la comarca superant els 50 mm a Torroella de Montgrí, la Tallada d’Empordà i Verges.

Divendres ens acomiadem del setembre en un dia en general sense pluja, més clarianes i sol, però amb restes d’inestabilitat que fan que sigui possible alguna nuvolada de tarda, en tot cas fenòmens més locals i no generals que poden deixar algun petit ruixat poc important.

Destacar també la temperatura relativament baixa per l’època de l’any, entre els 11 ºC de mínima (10.9 ºC de mínima a la Bisbal d’Empordà a les 7h del matí) i els 21 ºC de màxima. Avui també ens acompanyarà vent del nord de fins a 40 km/h.

Pel cap de setmana en general temps assolellat, s’imposa l’anticicló  i es recupera la temperatura diürna, tot i que els matins i nits seran freds amb mínimes d’entre 9 i 12 ºC.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -