13.7 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Santa Cristina suspèn el projecte urbanístic de la Riera dels Molinets

El plenari de Santa Cristina d'Aro suspèn el projecte urbanístic de la Riera dels Molinets per deficiències i irregularitats assenyalades pel consistori

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El plenari de Santa Cristina d’Aro ha aprovat suspendre el projecte urbanístic de la Riera dels Molinets. En un ple amb un únic punt, s’ha acordat per majoria absoluta desestimar l’aprovació definitiva del pla urbanístic del sector SUD-13 “Riera dels Molinets” fins que la promotora, Inmobiliaria Mar SLU, esmeni les deficiències i irregularitats assenyalades a l’informe emès per l’arquitecta municipal.

El projecte urbanístic de la Riera de Molinets preveia 211 habitatges, dels quals 75 de protecció oficial. Però també hi havia projectat un hotel i un camp de golf de nou forats. Tot això s’escampava per la superfície de 64,2 hectàrees entre la urbanització Golf Costa Brava i la carretera de Solius.

Aquesta suspensió però arriba perquè hi ha forces deficiències segons ha estipulat el consistori de Santa Cristina d’Aro. Ara però, per tirar endavant el projecte urbanístic caldrà esmenar les diferents deficiències. Com per exemple la necessària “actualització de l’estudi” d’inundabilitat perquè no correspon a la memòria del Pla Urbanístic. Narcís Palahí, regidor d’Urbanisme de Santa Cristina d’Aro.

La suspensió ha provocat que el projecte urbanístic de la Riera dels Molinets quedi aturat. De fet, fa més de 20 anys que se’n parla i al maig es va aprovar la primera versió de la proposta del pla parcial. De fet, mentre el plenari l’aprovava, SOS Costa Brava denunciava la proposta d’aquest plantejament urbanístic.

La feina a partir d’ara serà d’Immobiliària Mar, la promotora del projecte urbanístic que haurà de rectificar les diferents esmenes remarcades per l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro. Un consistori que ha decidit suspendre el projecte urbanístic amb els vuit vots del govern i del regidor de Junts per Santa Cristina i l’abstenció de CiU. El regidor d’Emprenedors però ha estat l’únic a votar en contra de la suspensió. Aquesta nova suspensió es rebrà amb molt bons ulls per part de les entitats ecologistes que esperen salvar la Costa Brava.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Altres notícies