28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

Santa Cristina suspèn el projecte urbanístic de la Riera dels Molinets

El plenari de Santa Cristina d'Aro suspèn el projecte urbanístic de la Riera dels Molinets per deficiències i irregularitats assenyalades pel consistori

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El plenari de Santa Cristina d’Aro ha aprovat suspendre el projecte urbanístic de la Riera dels Molinets. En un ple amb un únic punt, s’ha acordat per majoria absoluta desestimar l’aprovació definitiva del pla urbanístic del sector SUD-13 “Riera dels Molinets” fins que la promotora, Inmobiliaria Mar SLU, esmeni les deficiències i irregularitats assenyalades a l’informe emès per l’arquitecta municipal.

El projecte urbanístic de la Riera de Molinets preveia 211 habitatges, dels quals 75 de protecció oficial. Però també hi havia projectat un hotel i un camp de golf de nou forats. Tot això s’escampava per la superfície de 64,2 hectàrees entre la urbanització Golf Costa Brava i la carretera de Solius.

Aquesta suspensió però arriba perquè hi ha forces deficiències segons ha estipulat el consistori de Santa Cristina d’Aro. Ara però, per tirar endavant el projecte urbanístic caldrà esmenar les diferents deficiències. Com per exemple la necessària “actualització de l’estudi” d’inundabilitat perquè no correspon a la memòria del Pla Urbanístic. Narcís Palahí, regidor d’Urbanisme de Santa Cristina d’Aro.

La suspensió ha provocat que el projecte urbanístic de la Riera dels Molinets quedi aturat. De fet, fa més de 20 anys que se’n parla i al maig es va aprovar la primera versió de la proposta del pla parcial. De fet, mentre el plenari l’aprovava, SOS Costa Brava denunciava la proposta d’aquest plantejament urbanístic.

La feina a partir d’ara serà d’Immobiliària Mar, la promotora del projecte urbanístic que haurà de rectificar les diferents esmenes remarcades per l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro. Un consistori que ha decidit suspendre el projecte urbanístic amb els vuit vots del govern i del regidor de Junts per Santa Cristina i l’abstenció de CiU. El regidor d’Emprenedors però ha estat l’únic a votar en contra de la suspensió. Aquesta nova suspensió es rebrà amb molt bons ulls per part de les entitats ecologistes que esperen salvar la Costa Brava.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -