10.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

Suspeses temporalment les activitats per a gent gran a Castell-Platja d’Aro pel coronavirus

Les activitats destinades a la gent gran a Castell-Platja d'Aro han quedat suspeses per tal de protegir un dels col·lectius més vulnerables al coronavirus, com ha explicat l'alcalde del municipi Maurici Jiménez

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

D’acord amb els governs supramunicipals, les activitats per a la gent gran a Castell-Platja d’Aro, com ara classes de ioga i xerrades, s’han suspès temporalment a causa del coronavirus.

Com informa l’alcalde Maurici Jiménez al seu compte Facebook, és una mesura per protegir un dels col·lectius més vulnerables i s’espera que es pugui tornar aviat a la normalitat.

 

Preguntat sobre el possible tancament d’escoles i instituts, el batlle ha respòs que no li pertany aquesta decisió sinó que depèn dels Departaments d’Ensenyament i de Salut.

A banda d’això, la Generalitat insisteix en les mesures preventives d’higiene com ara rentar-se les mans freqüentment i, en cas d’esternudar, tapar-se la boca i el nas amb mocadors de paper o l’avantbraç. Podeu consular aquí les seves recomanacions.

Vens d’alguna zona afectada pel COVID-19? Tens símptomes i estàs en quarantena? La teva empresa ha activat el teletreball com a mesura de prevenció? A Ràdio Capital de l’Empordà volem conèixer la teva història. Envia’ns un correu a [email protected], un WhatsApp al +34 640 740 287‬ o escriu-nos a les nostres xarxes socials: FacebookTwitter o Instagram.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -