18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Tal dia com avui – 15 setembre

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Neix l’escriptora Agatha Christie

I ho va fer l’any 1890 al Regne Unit. Va publicar 66 novel·les policials, algunes de roses i també contes curts, que va firmar sota un pseudònim.
Entre les seves obres, destaquen La ratonera, Testimoni de càrrec o Assassinat a l’Orient Express. Moltes d’elles s’han portat al cinema o s’han representat al teatre.

Un altre naixement, el de l’actriu i model Yola Berrocal

Coneguda per les seves participacions en diferents programes del cor, l’actriu va néixer l’any 1970 i durant aquests anys també ha fet aparicions en algunes pel·lícules com la saga Torrente, Airbag o Atomica.
L’estiu del 2006 es va presentar a l’alcaldia de Marbella, creant el partit YIL, Yola Independiente Liberal, amb el lema, Marbella, porqué YOLA valgo.
Recentment l’hem pogut veure al programa Supervivientes.

Mor un dels fundadors de The Ramones

Johnny Ramone, va morir el 2004 víctima d’un càncer. Va ser un dels fundadors del grup Ramones, i va estar-hi present des de 1974 fins al final del grup, l’any 1996.
Després de deixar la banda, va dedicar-se a qüestions polítiques, com donar suport a la candidatura de George Bush. També va invertir els seus diners en centres d’investigació del càncer o va deixar anar frases com, Déu beneeixi als Estats Units i al President Bush, just després d’entrar al Saló de la Fama, Rock and Roll, l’any 2002.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

CCOO denunciarà la mort del jove submarinista de Sa Riera

CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball per la mort del submarinista que dimecres passat estava instal·lant...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -