Té lloc una gran riuada al Vallès Occidental amb més de 700 víctimes

Aquell 25 de setembre de 1962, després d’una llarga temporada de sequera, van caure pluges de més de 200 litres en menys de tres hores, que van fer créixer el cabal de la part final del Llobregat i el Besòs, així com els seus afluents. Les pluges van caure principalment al Vallès Occidental, tot i que també en altres zones del Vallès Oriental, Baix Llobregat o Maresme.

Els rius van créixer de manera excepcional i es van endur tot el que van trobar al seu davant.

Terrassa, Rubí, Sant Quirze i Sabadell van ser les ciutats més afectades, provocant més de 700 víctimes mortals i unes pèrdues de més de 2700 milions de pessetes.

Detenen a Salvador Puig i Antich

Una tarda de 1973 a la cantonada dels carrers Girona i Consell de Cent de Barcelona, van detenir-lo juntament amb Xavier Garriga, després d’una operació molt ben preparada per la policia de La Brigada. Els activistes van ser detinguts davant del bar Funicular, on havien quedat amb Santi Soler, que va ser utilitzat com a parany. Els policies els van fer entrar al portal número 70 del carrer Girona, on hi va haver un tiroteig que va ferir a Puig Antich i on el policia Francisco Anguas va resultar mort.
Puig Antich va ser empresonat, acusat de la mort del policia i d’haver participat en l’atracament d’un banc. Va ser jutjat en consell de guerra i condemnat a mort. Va morir el 2 de març de 1974, executat pel mètode del garrot vil en una cel·la de la presó Model de Barcelona.

Neix l’italià Zucchero

Adelmo Fonaciari, més conegut com a Zucchero va néixer el 1955 a Reggio Emilia i és un dels cantants i compositors més coneguts del país, especialitzat en el blues, les balades i el rock.

L’any 1991 va situar el tema Senza una donna, a les principals llistes d’Europa, èxit que repetiria anys més tard amb Baila (Sexy Thing).