23.6 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Tal dia com avui – 27 de maig

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Efemèrides 27 de maig

1963 Bob Dylan publica el seu segon disc

The Freewheelin’ Bob Dylan va ser el segon treball, editat per Columbia Records i va suposar el començament de la carrera compositora del cantant en presentar onze composicions pròpies. El disc incloïa l’himne Blowin in the wind, un dels temes que van marcar la dècada dels 60.
El disc va situar-se com un dels més venuts del moment, certificant el disc de platí. Moltes de les cançons del disc van ser considerades pels crítics i la premsa com autèntiques joies de la música. Entre elles figuren Girl from the North Country, Masters of war o Don’t think twice.

1971 Neix la cantant de TLC, Lisa Lopes

Més coneguda com a Left Eye, va ser una cantant de R&B i el membre més popular de les TLC. Considerada com la més creativa i cridanera de les tres noies del grup, també escrivia els seus propis raps, tant pel grup com en solitari.
Va morir el 25 d’abril de 2002 d’un accident de cotxe.

1983 Metallica finalitzen la gravació de Kill ‘Em All

Kill ‘Em All és l’àlbum d’estudi de debut del grup de thrash metal Metallica, i és considerat com un dels discs que presenta les bases del thrash metal. Fou gravat en només dues setmanes amb molt poc pressupost amb Megaforce Records i es van vendre 65 mil còpies aproximadament en tot el món. La reedició de 1988 de l’àlbum per Elektra Records va afegir-hi les cançons “Blitzkrieg” (una cançó de la banda del mateix nom) i “Am I Evil?” (de Diamond Head). Ambdues versions van ser prèviament editades com Garage Days Re-Revisited a la cara-B de l’EP de Creeping Death de la companyia Music For Nations l’any 1984.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les noves mesures energètiques preocupen els comerciants del Baix Empordà

Les noves mesures d'estalvi energètic, que marquen la temperatura mínima per l'aire condicionat als 27 graus i obliguen a apagar els llums dels aparadors a partir de les deu de la nit, han entrat en vigor aquest dimecres 10 d'agost. Unes mesures que els comerços del Baix Empordà entomen amb certa hesitació i escepticisime
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -