6.7 C
Pals
Dissabte, 9 desembre 2023
- Publicitat -

Tancada indefinida a l’Escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols per evitar el tancament d’un grup de P3

Daniel Puntunet, president de l'AMPA de l'Escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital de l'Empordà que la tancada durarà fins que la Generalitat oficialitzi el tancament del grup de P3 al centre educatiu

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els diferents professors i els familiars dels alumnes de l’escola Gaziel a Sant Feliu de Guíxols faran una tancada a l’escola de manera indefinida. La tancada començarà divendres després de classes. El motiu, perquè el Departament d’Educació tancarà diferents grups de P3 a la província de Girona per, com asseguren, la manca de natalitat. Fonts de l’USTEC asseguren que entre l’escola Gaziel, de Sant Feliu de Guíxols i la Mas Clarà a la Bisbal d’Empordà es podrien veure afectats uns 30 docents.

A Ràdio Capital de l’Empordà hem parlat amb Daniel Puntunet, president de l’Associació de Mares i Pares dels Alumnes de l’escola ganxona. Després de rebre l’avís, fa unes tres setmanes, del tancament d’una línia de P3 per part de la Generalitat, l’AMPA s’ha mobilitzat. Asseguren que tot i haver parlat que els números els hi donen la raó, el Departament ja té la decisió presa. Puntunet al Supermatí de Ràdio Capital.

De cara a la tancada d’aquest divendres a la tarda, ja han rebut el suport de famílies d’altres centres ganxons. Cada família haurà de portar el seu kit de supervivència i la idea és fer activitats fins dilluns a les 8:30 del matí. Aleshores, la tancada s’aturara per les classes i es reprendrà a les 4 de la tarda, després de l’horari lectiu.

Una tancada que és indefinida fins que la Generalitat oficialitzi el tancament d’un grup de P3 a l’Escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols. El president de l’AMPA, Daniel Puntunet, a Ràdio Capital de l’Empordà.

Exigeixen una educació de qualitat pels alumnes del centre perquè tancar la línia implica desplaçaments. Uns desplaçaments però que incrementaran la ràtio d’alumnes per professors als altres centres infantils de Sant Feliu de Guíxols.

La tancada arriba setmanes després d’una manifestació massiva pel centre de la ciutat amb el suport de les AMPAs de tots els centres educatius ganxons i de l’equip del govern local.

Escolta l’entrevista a Daniel Puntunet a Ràdio Capital de l’Empordà aquí.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un home armat obre foc contra els Mossos a la Bisbal d’Empordà i acaba ferit pels trets de la policia

Al sospitós l'han traslladat a l'hospital i està detingut.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -