10.4 C
Pals
Dissabte, 13 desembre 2025
- Publicitat -

Tasta el cremós de patata amb safrà de La Cuina de Begur

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Capital, el Fila Indie i la Primera Llista. A part de tot això, sóc el director i creador del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Tasta el cremós de patata amb safrà de La Cuina de Begur
Loading
/

La Cuina de Begur ens han portat un altre dels seus deliciosos plats, com és un cremós de patata amb safrà i cansalada rostida.

Ja pots escoltar la preparació que ens ha fet en Daniel Feliu, que com sempre ho explica amb la mateixa passió com la que prepara els plats.

- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival Mar d’Estiu avança les primeres confirmacions de l’edició 2026 amb grans noms i noves experiències

Després d’anunciar oficialment la celebració de la seva edició 2026, el Festival Mar d’Estiu ha presentat un primer avançament de la programació que inclou artistes destacats de l’escena musical i noves propostes d’experiència pensades per oferir al públic moments inoblidables. Sergio Dalma afegeix una nova data de la seva exitosa gira Ritorno a Via Dalma

Altres notícies