18.5 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Tecnologia i oci digital 27/09/2016

Josep Lluís Vidal
Josep Lluís Vidalhttp://www.solucions360.cat/blog
Faig ràdio des de que tenia 13 anys. He experimentat tot tipus de gèneres radiofònics: radiofórmula, informatius, entrevistes, debats...Sóc autodidacta i ara estic treballant en el podcast. Crec, sense cap mena de dubte, que el futur de la ràdio passa per aquí.
Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Tecnologia i oci digital 27/09/2016
Loading
/

Snap Chat
Snapchat ja no vol ser només un xat. L’empresa acaba de canviar de nom, d’ara endavant serà Snap Inc. I aquest no és l’únic canvi. La seva cada vegada més rumorejada sortida a borsa està centrant cada vegada més la seva estratègia. .
Segons The Wall Street Journal, l’empresa treurà al mercat durant aquesta tardor el seu primer model d’ulleres. Comptarà amb una doble càmera i un angle d’enregistrament de 115 graus amb capacitat de gravació de vídeo de fins a 30 segons.

Google Allo
Google ha llençat la seva primera aplicació de missatgeria instantània per competir amb Whatsapp. Aquesta aplicació ha estat presentada com el WhatsApp del futur, per la seva complexitat, intel·ligència i possibilitats. S’ha llançat a nivell mundial de forma gratuïta tant per a Android com per iOS, encara que per aquest últim sistema operatiu requereix la versió 9.1. De moment, algunes de les principals funcions només estan disponibles en anglès, tot i que la companyia ha assegurat que arribarà progressivament en altres idiomes i “molt aviat, a curt termini” en espanyol.

Més Google
Google està preparant un portàtil convertible que utilitzarà el nou sistema operatiu fusionat d’Android i Chrome, segons informa Android Police. Aquest nou dispositiu arribaria en el tercer quadrimestre de 2017 i seria l’abanderat d’una nova gamma de maquinari de l’empresa.
El projecte es coneix de portes endins com ‘Bison’ i ha comptat amb figures clau en el desenvolupament d’Android, Chrome US i la divisió de maquinari de Google, que també estaria treballant en una nova gamma de telèfons mòbils d’alta gamma que es presentarà el 4 d’octubre a la seva conferència de premsa.

Twitter, en venda
Les accions de Twitter es disparen un espectacular 20% després que s’hagi conegut que la companyia està en venda, i que Google i Salesforce són les principals candidates a quedar-se amb ella. No és, ni de bon tros, la primera ocasió en què Twitter registra un moviment d’aquest tipus.
La companyia de la xarxa social està interessada a trobar un comprador i ha rebut ofertes d’un nombre indeterminat de companyies tecnològiques, si bé els dos noms que sonen amb més força en aquests moments són Salesforce.com i Google.Segons TechCrunch, una altra de les interessades seria Verizon.

Tinder també vol servir per fer amics
Tinder és l’app per lligar i conèixer possibles cites més famosa del món, però sembla que el futur de la companyia està més enllà d’aparellar persones. Per les inversions que han realitzat darrerament i per les seves noves propostes, com la possibilitat de conèixer gent pel seu gust musical gràcies a Spotify. Com indica TechCrunch, la companyia ha invertit una xifra sense revelar en una xarxa social perquè dones facin amigues anomenada Vina. La transició de tinder cap al terreny de l’amistat s’evidencia també per noves eines com tinder Stacks.

Robatori de dades
Després que Yahoo confirmés el robatori de dades de milions d’usuaris en un atac de hackers el 2014, alguns clients han presentat ja demandes als Estats Units.
Usuaris de Califòrnia i Illinois han acudit als tribunals acusant al gegant nord-americà d’Internet de no garantir prou la seguretat de les dades i d’informar els afectats massa tard sobre el robatori.
Yahoo va reconèixer en la nit de dijous que en un atac de hackers a finals del 2014 va provocar el robatori de dades d’almenys 500 milions d’usuaris, tot i que segueix sense estar clar quan exactament l’empresa va tenir coneixement de l’atac i des de quan va ser conscient de la dimensió del robatori.

Selfies a Uber
Uber exigirà ‘selfies’ als conductors abans d’acceptar trajectes a la plataforma i sol·licituds de viatge, una nova característica que fa servir la tecnologia cognitiva de Microsoft per comprovar la identitat amb la intenció de prevenir el frau i protegir tant a conductors com a usuaris. La companyia porta provant aquesta mesura de seguretat, anomenada Reial-Time ID Check, durant diversos mesos.

El Lexus de Google pateix un accident
Els vehicles de Google són intel·ligents, però encara no prou com per prevenir accidents, encara que la culpa sigui d’un altre. El cotxe de Google ha tingut un nou accident contra una furgoneta que es va saltar un semàfor i va colpejar al vehicle a la porta del passatger a Califòrnia (Estats Units). L’accident no va tenir ferits llevat dels danys materials del Lexus de Google. Des Mountain View asseguren que el cotxe autònom no va creuar la intersecció fins “com a mínim” sis segons després del canvi a color verd del semàfor, de manera que la culpa és totalment aliena al cotxe de Google i resideix en el conductor de la furgoneta.

Ir a descargar

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós aplica un sistema d’informació per a incrementar l’estalvi energètic

Instal·lació de les plaques fotovoltaiques a l'edifici de l'Ajuntament de Palamós|Ajuntament de Palamós L’Ajuntament de Palamós compta amb un aplicatiu...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -