15.1 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Ticketmaster podria haver patit un ciberatac i estarien afectades dades de 560 milions d’usuaris

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ticketmaster sembla que podria haver patit un ciberatac. Uns pirates informàtics asseguren que haurien sostret les dades personals d’uns 560 milions d’usuaris de tot el món.

Entre les dades filtrades hi ha noms, adreces, telèfons, correus electrònics, dades parcials de les targetes de crèdit o historials de compres. Tot plegat ocuparia 1,3 terabytes i sembla que s’estaria venen a un fòrum especialitzat. La venda de les dades podria tenir uns guanys d’uns 500.000 dòlars.

Els pirates asseguren que s’han fet amb totes aquestes dades i ara mateix la plataforma i la policia estan investigant aquest incident de seguretat. De moment no confirmen la veracitat de l’assumpte. 

Ticketmaster és l’empresa encarregada de la venda d’entrades de nombroses estrelles internacionals, festivals de música, així com altres disciplines culturals.

L’entrada Ticketmaster podria haver patit un ciberatac i estarien afectades dades de 560 milions d’usuaris ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -