4 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

Torna el Pessebre Vivent de Castell d’Aro

L'edició de l'any passat es va haver de suspendre per l'augment de casos de Covid

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Nadal torna al Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el pessebre vivent més antic de Catalunya. La població porta des de l’any 1959 representant el pessebre vivent i aquesta serà l’edició número 62. Van anunciar a través de la seva pàgina de Facebook que aquest any tornava el pessebre vivent a la població.

Després d’haver de suspendre l’edició de l’any passat per l’increment dels casos de Covid, aquest any s’adaptarà el pessebre vivent a les noves mesures en contra del coronavirus. El president de l’Associació Pessebrista de Castell d’Aro, Josep Genís, explica que fa més de dos mesos tirant endavant el pessebre vivent d’aquest any.

De moment, les mesures contra el coronavirus que s’aplicaran al pessebre és l’obligatorietat de dur la mascareta al llarg del recorregut i mantenir la distància de seguretat en tot moment, sense generar aglomeracions. En Josep Genís afirma que es farà un control de l’aforament per evitar que moltes persones es concentrin en un sol punt concret. Però sap que les mesures poden canviar.

Els pessebristes també hauran de complir amb certes mesures per prevenir possibles contagis. Josep Genís diferencia entre les persones que formen part d’un mateix nucli familiar i les persones que no conviuen o no formen part d’un mateix nucli familiar.

Les dates del pessebre vivent

Aquest any el pessebre vivent se celebrarà el 18, 19, 25 i 26 de desembre de 2021 i l’1 i 2 de gener de 2022. Els assistents podran visitar el recinte del pessebre vivent a partir de les set de la tarda, amb una única representació. Les entrades es poden aconseguir a través de la pàgina web de pessebresvivents.cat o de manera presencial a taquilla.

Cal recordar que l’edició de l’any passat es va suspendre per l’augment de contagis. Josep Genís espera, tot i les mesures contra la Covid, assolir com a mínim la meitat de les visites de l’edició 2019, que van ser gairebé 9.000 persones.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -