2.9 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Torna el Temporada Alta amb la seva 30a edició

Del 8 d’octubre al 13 de desembre hi haurà 106 espectacles i 152 funcions

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El festival Temporada Alta inicia el 8 d’octubre la seva 30a edició amb 152 funcions i més de cent espectacles de teatre, dansa, circ i cinema fins al 13 de desembre. A més, recupera la programació internacional que es va haver d’aturar l’any passat a causa de la pandèmia amb 15 espectacles de 14 països. També, continuarà amb l’oferta digital iniciada l’any anterior per les circumstàncies.

El festival s’inaugurarà el 8 d’octubre amb L’oncle Vània, dirigit per Oskaras Koršunovas, amb un repartiment català. Enguany, hi haurà 26 produccions i coproduccions del festival i 60 creacions catalanes amb un total de 25 estrenes absolutes. Amb la direcció de Xavier Albertí, Clàudia Cedó, Joel Joan, Sílvia Munt, Sergi Belbel, Magda Puyo, Ada Vilaró, Joan Yago, Cesc Gay, entre altres.

Seguirà la programació a distància amb noms com Rodrigo García, Juana Dolores o Lagartijas Tiradas al Sol, més una àmplia oferta en catàleg d’espectacles emblemàtics que hagin passat pel festival o un streaming del Torneig de Dramatúrgia.

En l’apartat de música, Rigoberta Bandini, Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra, Albert Pla o María José Llergo, seran alguns dels artistes del festival.

Un festival segur

D’altra banda, el festival assegura que han treballat per garantir la distància de seguretat als recintes, segons la normativa vigent, i seguir totes les mesures de seguretat pertinents. Per això, també han creat una assegurança perquè si per motius justificats no pots assistir a algun espectacle, se’t retorni l’import de l’entrada.

Creació contemporània

El festival recupera la setmana dedicada a la creació contemporània que tindrà lloc del 18 al 21 de novembre amb 11 espectacles. Alguns artistes seran: Frederic Amat, Macarena Recuerda, Antes Collado, Moon Ribas, Lorena Nogal, Mal Pelo, entre altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -