23.5 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

Palafrugell homenatjarà la figura de Josep Lois

Palafrugell acollirà un acte d’homenatge a la figura de Josep Lois, vinculat a Palafrugell per treballar a l’Ajuntament des de l’any 1988 i per la seva implicació en els esdeveniments culturals i fotogràfics del municipi

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El proper divendres dia 17 de setembre, a les 7 de la tarda, el Teatre Municipal de Palafrugell acollirà un acte d’homenatge a la figura de Josep Lois, vinculat a Palafrugell per treballar a l’Ajuntament des de l’any 1988 i per la seva implicació en els esdeveniments culturals i fotogràfics del municipi. El delineant Josep Lois i Clemente, funcionari des de l’any 1988 de l’Ajuntament de Palafrugell, va morir el passat 29 d’abril a l’edat de 59 anys, després de mesos d’incansable lluita contra la Covid-19. A banda de la seva tasca professional també havia destacat pel conreu de la seva gran afició, la fotografia. Aquesta afició el va portar a guanyar diversos premis de caràcter nacional i internacional, així com rellevants mencions en concursos fotogràfics.

A cal de vint-i-set primaveres i després de provar diferents disciplines plàstiques com la pintura, el dibuix, la caricatura i fins i tot el disseny gràfic, decideix desar al calaix els pinzells, els llapis de colors i el paper per penjar-se al coll la seva pròpia càmera: una Zenit, i provar la fotografia tot participant en el seu primer concurs fotogràfic, el Vila de Palamós. Era l’any 1990. Des d’aquell moment se n’adona que cal posar-se les piles veient el bon nivell fotogràfic d’arreu de Catalunya i Espanya.

Emprenedor en noves tècniques, col·labora fent reportatges fotogràfics d’ambient social i cultural pel fons fotogràfic del Servei d’Arxiu Municipal de Palamós i també per alguns mitjans de comunicació de la comarca del Baix Empordà. Actualment era el president de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahia de Palamós, membre i artista de l’ACEF i membre de la FIAP i la MFCF.

També va ser autor del llibre Mar i Terra. Palamós, Calonge i Vall-llobrega, de la col·lecció entorn de les comarques gironines, patrimoni arquitectònic, arqueològic i ambiental.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

En marxa la vacunació amb tercera dosi al Baix Empordà

La tercera dosi es va començar a administrar el dissabte passat, i s'està posant a les persones de més risc: gent gran de residències i malalts d'alt risc.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -