12.8 C
Pals
Dijous, 2 febrer 2023
- Publicitat -

Tornaran a fer obres al camp de futbol de Sant Antoni al haver detectat mancances d’accessibilitat

Un estudi havia detectat problemes d'aïllament tèrmic a la instal·lació i també posava de manifest que cal un ascensor, i l'Ajuntament invertirà 250.000 euros

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha tret a licitació una contractació d’obres que faran al camp de futbol de Sant Antoni, en concret, als vestidors i grada d’aquest recinte. Es tracta d’una mena de segona fase, ja que el consistori ha avaluat que, després de les obres dels nous vestuaris i graderia, hi ha mancances en termes d’accessibilitat i aïllament tèrmic.

En aquest sentit, les obres comportaran la instal·lació d’un ascensor a la zona de graderia, l’escala metàl·lica actual passarà d’ubicar-se a la façana est a la oest, permetent fer a la zona est una escala més àmplia i que en dos trams continus permet arribar a una plataforma que es troba al nivell superior de les grades. Paral·lelament, es faran els acabats dels vestidors i es col·locarà una façana ventilada amb un acabat exterior de xapa metàl·lica plegada per solucionar els problemes d’aïllament tèrmic. L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, ho explicava a Ràdio Capital:

Amb aquestes obres, també es farà ja un espai defintiu per al control de la calefacció, ventilació i caldera. En definitiva, el projecte, d’uns 250.000 euros de cost, ha de permetre complir amb el Codi tècnic de l’edificació i la Llei 13/2014 d’Accessibilitat, i també el Decret 135/1995 amb el que quedava aprovat el Codi d’Accessibilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Així preveu invertir la Generalitat al Baix Empordà aquest 2023

L'ampliació del CAP de Palafrugell, la nova Escola Fanals a Castell-Platja d’Aro, la nova Escola Vall-Llobrega o la Reforma de l’Institut la Bisbal són només algunes de les inversions previstes a la comarca
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -