22.7 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

Tornaran a fer obres al camp de futbol de Sant Antoni al haver detectat mancances d’accessibilitat

Un estudi havia detectat problemes d'aïllament tèrmic a la instal·lació i també posava de manifest que cal un ascensor, i l'Ajuntament invertirà 250.000 euros

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha tret a licitació una contractació d’obres que faran al camp de futbol de Sant Antoni, en concret, als vestidors i grada d’aquest recinte. Es tracta d’una mena de segona fase, ja que el consistori ha avaluat que, després de les obres dels nous vestuaris i graderia, hi ha mancances en termes d’accessibilitat i aïllament tèrmic.

En aquest sentit, les obres comportaran la instal·lació d’un ascensor a la zona de graderia, l’escala metàl·lica actual passarà d’ubicar-se a la façana est a la oest, permetent fer a la zona est una escala més àmplia i que en dos trams continus permet arribar a una plataforma que es troba al nivell superior de les grades. Paral·lelament, es faran els acabats dels vestidors i es col·locarà una façana ventilada amb un acabat exterior de xapa metàl·lica plegada per solucionar els problemes d’aïllament tèrmic. L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, ho explicava a Ràdio Capital:

Amb aquestes obres, també es farà ja un espai defintiu per al control de la calefacció, ventilació i caldera. En definitiva, el projecte, d’uns 250.000 euros de cost, ha de permetre complir amb el Codi tècnic de l’edificació i la Llei 13/2014 d’Accessibilitat, i també el Decret 135/1995 amb el que quedava aprovat el Codi d’Accessibilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí impulsa un projecte per controlar la inundabilitat de la zona del Baix Ter

Un grup d’experts de la Universitat de Girona s’ha encarregat d’executar el pla. L’alcalde, Jordi Colomí, creu que és una obligació planificar de cara al futur davant l’agreujament de les inundacions pel canvi climàtic.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -