16.5 C
Pals
Dimarts, 18 maig 2021
- Publicitat -

Tornen els agents cívics a Palamós

Faran tasques de conscienciació, informant i advertint a les persones que tinguin conductes inadequades

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha tornat a activar de nou els agents cívics del municipi.

Durant els propers sis mesos dos agents cívics tindran presència diària als carrers de Palamós, realitzant principalment una tasca de conscienciació; informant, requerint i advertint a les persones d’aquelles conductes que pertorben una convivència adequada, sensibilitzant als visitants i ciutadans en l’ús responsable i respectuós de l’espai públic, i difonent campanyes municipals.

L’any passat van realitzar 3.000 actuacions, sobretot enfocades a detectar incidències, disfuncions o actes incívics, relacionats amb la tinença d’animals, gestió de residus o publicitat a la via pública, però també campanyes de conscienciació per al control del mosquit tigre, o de la proliferació de coloms i gavians. Pel que fa a la gestió de residus, es van fer actuacions a l’àmbit domèstic i municipal, fent campanyes de control de les aportacions de deixalles en diverses zones del municipi, tant sigui a contenidors com a illes emergents, corregint aquelles males praxis que es varen poder detectar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Retorn dels “Sopars Cantats de Pere Bahí” a Palafrugell

Enguany, són 4 els establiments que ofereixen uns menús tancats, d’entre 35 i 45 euros, amenitzats amb un concert de música en directe a càrrec d'un grup de cant de taverna o havaneres. Els restaurants adherits a l'edició d'aquest any són El Càntir (a l'Hotel Alga)i El Balcó de Calella (a l'Hotel Sant Roc), tots dos de Calella; i La Terrassa Terramar i L’Hostal La Llagosta de Llafranc.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -