17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Torroella crea una ordenança de civisme i convivència ciutadana

Ha estat aprovada inicialment i algunes de les seves finalitats passen per "unificar criteris" i "millorar el sistema de cobrament de sancions"

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Torroella crea una ordenança de civisme i convivència ciutadana
Loading
/

El Ple de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha donat llum verda a l’aprovació inicial de l’ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana. Es tracta d’una normativa que ja es va començar a desenvolupar a la legislatura anterior i que ara s’inicien els tràmits per ser incorporada conjuntament amb la resta d’ordenances.

Entre els beneficis que comportarà, segons explica l’alcalde torroellenc, Jordi Colomí, està una “major efectivitat” en el cobrament de sancions “amb la col·laboració de XALOC”. D’altra banda, suposa “la unió d’unes dues o tres ordenances una mica repetitives en una única”. En tot cas, Colomí detalla que “no suposa grans canvis normatius ni legislatius”, sinó que es busca “més eficiència”:

Així doncs, un dels grans objectius que s’estableix amb aquesta nova ordenança és la “unificació de criteris”.

La seva aprovació inicial ja s’ha publicat tant al Butlletí Oficial de la Província de Girona com al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Si no hi hagués cap reclamació, la seva aprovació passaria a ser definitiva, i entrarà en vigor quan es publiqui íntegrament el text d’aquesta ordenança al BOP.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -