24.8 C
Pals
Dimecres, 27 setembre 2023
- Publicitat -

Torroella i l’Estartit disposaran d’un servei de cangur públic i gratuït

«Dona't temps» és el nou projecte de cangur puntual adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys i residents als municipis adherits

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han adherit al servei comarcal «Dona’t temps», un nou projecte de cangur públic puntual adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys i residents als municipis adherits. Aquest espai s’ofereix gratuïtament i per a totes les famílies residents amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació.

Per accedir a “Dona’t temps”, les famílies hauran de fer una reserva prèvia a través d’un aplicatiu en línia amb un mínim de 24 hores d’antelació i un màxim de 2 setmanes, cada vegada que en vulguin fer ús. Per a casos d’emergència, es podrà demanar amb 30 minuts d’antelació. Les famílies podran deixar l’infant dins l’horari establert. Qualsevol família resident als 32 municipis de la xarxa pot escollir el servei de cangur per al seu infant a qualsevol municipi dels 12 punts habilitats que més li interessin i segons les necessitats d’aquell dia.

La capacitat del servei és de 20 places, diàriament es podran apuntar fins a 18 infants i 2 places estan reservades per a situacions d’emergència. El màxim d’hores que un infant pot fer ús del servei és de 10 hores al mes. A partir d’aquesta limitació, la petició quedarà en llista d’espera fins a 12 hores abans del servei.

L’horari del servei a Torroella de Montgrí serà dimecres i dijous de 17 a 20 h a la Sala de la Tina, ubicada a l’entrada pel pati de Can Quintana. D’altra banda, a l’Estartit, estarà en funcionament dimarts i divendres de les 16.45 a les 19 h al carrer Rocaura.

servei cangur

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona inaugura una nova oficina a Palamós

Amb aquesta ja són sis les oficines que l'entitat té repartides pel territori gironí.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -