Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

16.8 C
Pals
Dimecres, 21 maig 2025
- Publicitat -

Tot a punt per a la segona edició de “De l’arbre al tap, del tap a taula”

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Després de la bona acollida de l’any passat, el Consorci de les Gavarres i el Museu del Suro de Palafrugell oferim la segona edició “De l’arbre al tap, del tap a taula”, una activitat matinal que es durà a terme del 4 de juliol al 2 d’agost als municipis de Cassà de la Selva i Palafrugell.

L’activitat coincideix amb la temporada de la pela del suro amb la voluntat de descobrir als visitants com s’obté el suro. Proposem un viatge, del bosc a la taula, per descobrir el món del suro, des que els peladors pelen l’escorça de l’alzina surera fins al tap, un element clau en els millors vins del món.

Per fer-ho, hem organitzat, pels caps de setmana de juliol i primer cap de setmana d’agost, unes demostracions de pela que inclouen un esmorzar, una visita cultural i una degustació de vins de la D.O Empordà, a Palafrugell i Cassà de la Selva, els dos pobles que avui dia concentren l’activitat surera del territori.

La voluntat de la proposta es fer viure als participants una experiència única compartint la saviesa i l’experiència dels professionals del món forestal que són part important del nostre patrimoni cultural.

L’activitat s’ha adaptat a la situació actual en el marc de la crisi de la Covid-19 prenent totes les mesures de seguretat.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

El més bo, a l’Empordà

En Ramon Madaula ho ha tornat a fer: ha emplenat un teatre d’espectadors que han gaudit d’una història ben...

Altres notícies