28.1 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Tot a punt per a una Fimag que creix

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La 6ena edició de la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí se celebra aquest proper cap de setmana amb més de mig centenar d’artistes, 22 espais escènics i 220 funcions programades, una xifra que supera considerablement les 150 de l’any passat. Els responsables de Fimag consideren que el festival ha fet un salt de qualitat en els darrers dos anys, amb la professionalització de totes les àrees, i aquesta els permet experimentar. En aquest sentit, el director de la Fira Internacional de Màgia de Torroella, Juli Carbó, destaca a Ràdio Capital la programació d’un espectacle de l’anomenada màgia nouvelle:

Una altra de les novetats destacades és la incorporació d’espais patrimonials del municipi, com museus, palaus, cases colonials o galeries d’art, on s’han programat espectacles de petit format i màgia de prop, pensats per a un públic d’unes 30 o 40 persones. També s’innova amb l’obertura a disciplines afins, com les ombres xinesques o la papiroplèxia. D’altra banda, es faran dues edicions de la Gran Gala Internacional. Seran dissabte, a l’Auditori-Espai Ter, una a la tarda i l’altra al vespre, amb la participació de 6 mags que són figures en els seus països i la majoria amb espectacles inèdits a Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -