10.4 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

Tots els actes de la Diada al Baix Empordà

Pau Punseti
Fotògraf
Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Palafrugell celebra la diada amb actuació castellera

Els actes de la Diada Nacional de Catalunya de Palafrugell, aquest any es traslladen als Jardins de Can Bech, davant l’Ajuntament de Palafrugell.

Tot i així, a dos quarts d’onze del matí a Plaça Nova hi haurà una actuació conjunta a càrrec de l’esbart Mestre Sirés i la colla Marrecs de Salt.

Tot seguit a les 11h, als Jardins de Can Bech, hi tindrà lloc l’actuació castellera amb els Marrecs de Salt i el ball popular amb l’esbart Mestre Sirés. Pocs minuts abans de les 12h, serà el moment d’iniciar els actes més protocol·laris, on hi haurà el parlament de l’alcalde i la hissada de la Senyera al so d’Els Segadors a càrrec de la cobla Punt Cat i la Coral Nit de Juny. Per acabar aquesta diada festiva, a dos quarts d’una els assistents podran gaudir d’un vermut popular i ball de sardanes

Tradicional trobada de puntaires i molt més a Torroella de Montgrí

Durant tot el matí al Passeig de Catalunya, hi haurà la tradicional trobada de puntaires. Més tard, a la Plaça del Lledoner, a les 1h hi haurà la lectura del manifest amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, tot seguit hi tindrà lloc la interpretació del Cant dels Segadors pel Cor Anselm Viola i la Coral del Recer, que acabarà amb un vermut popular.

Durant la tarda, a la Plaça Espanya, per tots aquells que no vagin a la manifestació de la ciutat de Barcelona podran gaudir de la diada amb l’audició de sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí o celebrar el dia amb en Joan i l’Anna que oferiran un concert popular.

Sant Feliu de Guíxols celebra la Diada amb l’Ofrena floral al President Josep Irla

A les 9h del matí, al Cementiri de Sant Feliu de Guíxols, amb l’Orquestra de Cambra de Sant Feliu de Guíxols, tindrà lloc l’ofrena floral a la Tomba del President Josep Irla, acte que inaugurarà aquesta diada festiva que continuarà davant l’ajuntament, a les 11h amb la lectura del Manifest i parlaments de les autoritats locals.

Pujada al Quermany per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

A Pals, a dos quarts de nou del matí, a la Plaça Catalunya tindrà lloc la sortida per pujar al Quermany. Un cop a dalt, aproximadament cap a les 10h del matí hi haurà la col·locació de la senyera amb el Cant dels Segadors, que acabarà amb un esmorzar popular.

Verges celebra la Diada Nacional de forma col·lectiva

A dos quarts de nou del matí començarà la trobada per pujar al Puig Segalar des de la Plaça Major del poble. Un cap a dalt hi tindrà lloc l’esmorzada amb la gent de Viladamat, la Tallada, les Olives i Garrigoles. Tot seguit hi haurà la Cantada dels Segadors.

Finalment, per tots aquells que s’hagin apuntat a la manifestació de Barcelona, a les 1h del migdia, davant de l’Alberana, hi haurà la sortida dels busos cap a la ciutat comtal.

Actuació castellera a la vila de Palamós

A les 12h del migdia a la Plaça Catalunya, hi haurà l’actuació dels Grallers de Palamós i la Colla Gegantera, que juntament amb una coral conjunta de corals palamosines, oferiran un acte distès i divertit per tots aquells que vulguin celebrar la Diada Nacional de Catalunya a Palamós.

La Bisbal d’Empordà celebra la Diada amb concert i fira

Durant tot el dia al Passeig Marimon Asprer hi tindrà lloc la trentena Fira de Brocanters, col·leccionisme i joguines, i també fins a les 12h del migdia hi haurà la cinquena trobada de cotxes clàssics de la Bisbal.

Al migdia hi haurà temps per degustar un vermut amb sifó i picar alguna tapa a qualsevol dels establiments participants de la quarta Jornada del Vermut. Finalment, els actes de la Diada acabaran amb l’actuació musical de Marta Rius a la plaça de l’Ajuntament a les 19h de la tarda.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni tindrà un nou Punt d’Atenció Social

La Creu Roja de Palamós gestionarà un nou Punt d'Atenció Social (PAS) a Calonge i Sant Antoni amb un...
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -