15.4 C
Pals
Dilluns, 25 octubre 2021
- Publicitat -

Tots els detalls del Campament dels Tres Reis d’Orient a Sant Feliu de Guíxols, acompanyats de 50 drons

Els Reis d'Orient a Sant Feliu de Guíxols hi seran tres dies, ubicats al Campament Reial (Pavelló de la Corxera) des del dia 3 fins al 5 de gener

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els Reis Mags seran a Sant Feliu de Guíxols tres dies, ubicats al Campament Reial (Pavelló de la Corxera) des del dia 3 fins al 5 de gener. Cinquanta drons acompanyaran els Reis Mags a Sant Feliu en un espectacle de llums al cel, visible des dels balcons i terrasses de la ciutat als vespres dels dies 4 i 5.

  • DIES I HORES: Per evitar aglomeracions enguany no hi ha cavalcada però els Reis Mags de l’Orient estaran allotjats durant tres dies, 3, 4 i 5 de gener, al CAMPAMENT REIAL, ubicat al Pavelló de la Corxera, en amplis horaris de matí i de tarda: de 10 a 13h i de 16.30 a 20.30h Aquest ampli horari permet rebre la totalitat d’infants de la ciutat, amb reserva prèvia.
  • RESERVA: Aquests tres dies permetran que tots els nens i nenes que ho desitgin puguin saludar els Reis, però és imprescindible fer-ho RESERVANT cita prèvia obligatòria, gratuïta, seguint aquest procés: Entrant a internet a a www.guixols.cat/reis. També es pot anar a l’Oficina de Turisme, al Monestir.
  • ÉS IMPRESCINDIBLE PORTAR L’ENTRADA AL MÒBIL O IMPRESA EN PAPER. Els infants aniran sempre acompanyats d’adults.
  • CAMPAMENT REIAL. Ubicat al Pavelló de la Corxera, esdevé durant tres dies el Palau de Ses Majestats. Sorpreses, llum i color us hi esperen.
  • 50 DRONS LLUMINOSOS ALS VESPRES DELS DIES 4 I 5
    El show de llums es podrà seguir des de casa, especialment des de terrasses i balcons per evitar aglomeracions. Es faran 4 sessions, dues el dia 4 i dues més el dia 5. Les hores sempre són les mateixes, a les 20h i a les 21h. Un espectacle aeri de llums protagonitzat per 50 drons acompanyarà l’estada dels Reis d’Orient a Sant Feliu de Guíxols; una mesura possible gràcies a l’alçada i la visibilitat de les naus i que evitarà situacions d’acumulació de gent. L’espectacle de figures se sincronitzarà amb música que sonarà per l’emissora local Ràdio Sant Feliu 107.0 FM. L’empresa encarregada del show serà Flock Drone Art, companyia pionera a Catalunya en el disseny i realització d’espectacles amb aquests aparells. L’espectacle fa una pràctica respectuosa amb el medi ambient i lliure de residus. Es podran veure figures sorprenents al cel des de molts metres de distància. D’aquesta manera, es blindarà la seguretat de la població contra la Covid-19, evitant així la formació d’aglomeracions de gent.
  • CORONES ALS COMERÇOS LOCALS. Els comerços tenen un seguit de corones de cartolina per tal que la mainada les munti, i les repartiran gratuïtament en les compres nadalenques. Tenen la silueta de les corones dels Mags, i la mainada se la pot posar per anar al Pavelló.
  • FANALETS. Es poden adquirir en comerços locals fanalets, o animar als infants a construir-se’n un de propi, per assistir al Campament Reial del Pavelló.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -