17.2 C
Pals
Dijous, 22 febrer 2024
- Publicitat -

Tots x La Bisbal en desacord amb l’anul·lació del parc infantil de Nadal i demana la dimissió del regidor d’Esports

El consistori va anunciar l'anul·lació del parc infantil de Nadal a la Bisbal d'Empordà que se celebrava entre els dies 27 i 30 de desembre

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El grup municipal de Tots x La Bisbal demana la dimissió del regidor d’esports, Pere Maruny, després de l’anul·lació del parc de Nadal a la Bisbal d’Empordà. Aquest parc de Nadal s’hauria de celebrar entre els dies 27 i 30 de desembre, però per raons relacionades amb l’augment de costos s’ha decidit suspendre aquesta activitat. El regidor independent del grup municipal Tots x La Bisbal, Xavier Dilmé, creu que això no justifica la supressió del parc de Nadal.

Xavier Dilmé explica en una nota de premsa que l’anul·lació “és greu”, però reconeix que “encara són més greus els intents de justificació del regidor d’esports”. En el comunicat explica que s’atribueixen tots els problemes a l’encariment dels subministraments “sense parlar de xifres concretes en cap moment”.

A més, Xavier Dilmé explica que l’augment de costos s’ha experimentat a tots els nivells. Tot i això, creu que s’haurien de destinar fons d’altres partides per poder celebrar aquesta activitat destinada als més petits. A més, reconeix que l’ajuntament del municipi no destina els recursos suficients per celebrar activitats pels nens i les famílies.

El regidor de Tots x La Bisbal reconeix que cada ajuntament “té les seves prioritats”. Tot i això, hi ha altres municipis que organitzen activitats, parcs de Nadal o pistes de gel per als nens i les famílies. Xavier Dilmé explica que per posar-hi solució s’hauria de fer aquesta modificació de crèdit per augmentar les partides a aquest Parc de Nadal.

El parc Infantil de Nadal de la Bisbal és una activitat de Nadal que abans de la pandèmia havia estat molt ben acollida entre els infants i les famílies. Cal recordar que fa dos anys que aquest parc Infantil de Nadal no se celebra a causa de les restriccions per la pandèmia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós inicia feines de millora i manteniment al passeig del Mar i als Jardins 1 d’octubre

L'actuació està prevista que s'allargui fins Setmana Santa i s'estendrà en altres trams del passeig del Mar que ho requereixin
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -