Dani Cortés

Avui, a la portada, aplaudim tres accions que són notícia perquè van en la línia de conservar el medi natural i de posar-lo en valor. L’ampliació del parc dels Estanys de Platja d’Aro, que impulsa l’Ajuntament i que esperen tenir-lo acabat a principis de 2019. Avui escoltarem com el regidor d’acció territorial del municipi explica la importància que ha adquirit aquest espai de Platja d’Aro, que es va crear com a eina per reduir les inundacions i ha acabat sent l’hàbitat de moltes espècies animals.

A Palamós, avança el que crec que serà el principal trofeu electoral, una de les millors accions de la legislatura de l’Ajuntament de Lluís Puig. La restauració de la platja de Castell. Recordeu que és una de les poques platges verges que queden a la Costa Brava, i que ara es posa en valor. Les obres a la platja han acabat, i falta fer l’aparcament nou.

I a l’Estartit, avui us expliquem l’últim escull que haurà de saltar l’Espai Medes abans de poder convertir-se en el punt de referència per conèixer el parc natural de les Medes i el Montgrí. La nostra feina avui és explicar-vos en detall aquests projectes, que són molt i molt positius i que s’han de celebrar. Dona gust despertar-nos així.