11.3 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Tres cuiners catalans participen a l’acte gastronòmic “De Costa a Costa” al País Basc

Es tracta d'un esdeveniment promocional impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació de Girona i que té la voluntat de posicionar la Costa Brava com una destinació enogastronòmica

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’esdeveniment promocional “De Costa a Costa” va agrupar a tres cuiners catalans i tres bascos a l’Hotel Arima de Sant Sebastià-Donosti per promoure el seu talent i la seva creativitat amb els atractius gastronòmics, culturals i paisatgístics de la Costa Brava entre un reduït grup de prescriptors i intermediaris turístics.

Entre els sis cuiners, que sumen onze estrelles Michelin, van elaborar un menú especial de sis plats que van alternar receptari i producte d’ambdues costes, la gironina i la basca, i que van acompanyar amb productes agroalimentaris amb el segell de qualitat Girona Excel·lent i vins de la DO Empordà.

Es van realitzar dues sessions on es va comptar amb quaranta convidats i on es va presentar la destinació Costa Brava. Periodistes i prescriptors procedents del País Basc, Madrid i Barcelona especialitzats en la gastronomia van poder escoltar l’oferta que es proposava des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. També hi van assistir Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Josep Antoni Frias, diputat de Promoció Econòmica. D’altra banda, l’esdeveniment del vespre es va adreçar a una trentena de professionals del País Basc pertanyent a agències de viatge especialitzades en la programació de viatges enogastronòmics, culturals i d’activitats a la natura, a més de diversos representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

En aquesta trobada van participar els cuiners catalans i ambaixadors de la Costa Brava Paco Pérez (restaurants Miramar**, a Llançà; Terra*, a Sant Feliu de Guíxols, i Enoteca**, a Barcelona), Mateu Casañas (restaurants Disfrutar**, a Barcelona, i Compartir, a Cadaqués) i Marc Gascons (restaurant Els Tinars*, a Llagostera), juntament amb cuiners bascos com Paulo Airaudo (restaurant Amelia*, a Donosti), Álvaro Garrido (restaurant Mina*, a Bilbao) i Sergio Ortiz de Zarate (restaurant Zarate*, a Bilbao) per a una experiència showcookingen què es va recrear la subhasta de peix d’una llotja mediterrània. Així mateix, aquesta activitat va permetre reivindicar i valorar el producte del mar, la tradició pesquera i la cultura marítima de la Costa Brava, com en altres ocasions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -