11.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

Tret de sortida de les assemblees de barri pel procés participatiu de la Bisbal

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comença el segon pas del procés participatiu en el qual els bisbalencs decidiran en què cal invertir un total de 50.000€ dels pressupostos del 2017. Així, comencen les assemblees per barris bisbalencs -amb el seu corresponent regidor-, per tal de seguir explicant el procés i recollir les propostes que vagin sorgint.

L’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà va encetar el procés participatiu que pretén facilitar la incidència dels ciutadans en projectes públics d’especial transcendència el passat dijous 27 d’octubre, al Teatre Mundial, quan es va fer una xerrada informativa per presentar-ho a la ciutadania. Cal tenir present que també es farà una demanda a tots els grups polítics municipals perquè aportin les propostes que considerin més oportunes, així com a la ciutadania a nivell personal (via web o a través les assemblees). Finalment, s’establirà un període de votació presencial a l’edifici del consistori municipal i una mesa de votació formada per voluntaris.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Idilic Festival: “volem ser marcats als calendaris com una cita imprescindible”

La Revolución Sexual és una de les cançons que passaran aquest estiu per l’Empordà, més concretament per l’Idilic Festival...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -