26.2 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

Les Trobades d’Economia de S’Agaró se celebraran a Barcelona

Serà la 25a edició de les trobades d'economia que se celebren any rere any a S'Agaró, però a causa de la pandèmia del coronavirus, l'organització ha decidit portar-les a terme a Barcelona amb la presència del ministre de Sanitat, Salvador Illa i de la ministra d'Economia, Nadia Calviño

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La XXV (25a) edició de les Trobades d’Economia de S’Agaró se celebraran aquest any a Barcelona. Les jornades començaran aquest divendres 13 de novembre i comptaran amb la presència d’alts càrrecs com el ministre de Sanitat, Salvador Illa, i la ministra d’Economia, Nadia Calviño.

Les trobades se celebraran al Palau de Mar de la capital catalana amb l’objectiu d’analitzar la recuperació i la reconstrucció d’Espanya i d’Europa després de la pandèmia del coronavirus, motiu pel qual s’ha hagut de modificar la ubicació de l’acte baix-empordanès, com han informat diversos mitjans nacionals.

Aquest mateix divendres se celebrarà la inauguració amb Anna Batlletbò, la presidenta de la Fundación Olof Palme, els organitzadors de les XXV Trobades d’Economia de S’Agaró; com també José Luis Bonet, president de la Cambra d’Espanya com també el governador del Banc d’Espanya, Pablo Hernández de Cos.

A més a més, el ministre de Sanitat Salvador Illa, també participarà en els diversos debats que se celebraran aquest divendres. Tanmateix, hi haurà la participació del primer secretari del Partit Socialista de Catalunya, Miquel Iceta; com també del president de Renfe Operadora, Isaías Táboas. Finalment, els debats del divendres comptaran amb la presència dels secretaris generals de CCOO i UGT, Unai Sordo i Pepe Álvarez respectivament, com també amb el president de la CEOE, Antonio Garamendi.

Unes trobades d’economia de S’Agaró celebrades a Barcelona per la COVID-19

El dissabte serà quan el conseller delegat de la Mobile World Capital Barcelona, Carles Grau, com també el president d’Hispasat, Jordi Hereu i Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, debatran sobre l’economia sostenible i la digitalització. L’objectiu és trobar una resposta a la ciutat després de la pandèmia de la COVID-19.

Manuel de la Rocha, director del departament d’Afers Econòmics de la Presidència del Govern espanyol, també estarà en una altra taula rodona on l’acompanyarà l’analista en cap del Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), Rafael Domenech. El dissabte 14 també hi haurà Cristina Gallach, secretaria d’afers exteriors d’Iberoamèrica i del Carib.

Ja per acabar les Jornades Econòmiques de S’Agaró a Barcelona, la ministra d’Economia, Nadia Calviño, s’encarregarà de clausurar la 25a edició de les jornades. De fet, l’any passat Calviño ja es va desplaçar fins a S’Agaró per participar en l’acte que es va celebrar a finals de novembre. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -