12.4 C
Pals
Dilluns, 22 abril 2024
- Publicitat -

Ullà presenta el nou ajuntament als veïns i veïnes amb una jornada de portes obertes

El nou emplaçament va entrar en funcionament el passat 3 de maig, i està ubicat a la primera planta del Centre Civic, a l’Eixample

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els veïns i veïnes d’Ullà han pogut conèixer de primera mà totes les dependències del nou Ajuntament del municipi, que es troba ubicat a la primera planta del Centre Civic, a l’Eixample, entre el nucli històric i la Roqueta. Ho van fer ahir, dissabte 29 de maig, durant una jornada de portes obertes.

El nou emplaçament va entrar en servei el passat 3 de maig, ja que fins ara la Casa de la Vila estava emplaçada en un immoble del nucli antic. Amb el canvi, l’Ajuntament ha multiplicat per quatre la seva superfície, passant dels antics 75m2 als 300 d’ara. A més d’estar tot a un nivell i amb ascensor. Compta amb una zona de recepció, despatxos d’administració, de secretaria, d’Urbanisme i d’alcaldia, sala de regidors, arxiu, lavabo i sala de plens (que també serveix per fer activitats diverses).

Paral·lelament, s’informava de la reconversió de l’antic Ajuntament, que es convertirà en un viver-coworking. “Un espai a disposició dels empresaris per al foment de l’emprenedoria i al servei de les empreses”, es diu en el díptic que s’ha editat per informar-ne. Entre els serveis que tindrà hi ha lloguer de despatxos i taules de treball (coworking), servei d’assessorament per a nous emprenedors, sala de reunions, formació, Club de la Feina, activitats empresarials i assessorament empresarial.

Imatges cedides per l’Ajuntament:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una rosa i un llibre

Ja fa alguns dies que l’aroma de les roses impregna els carrers, els locals i les cases de totes...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -