20.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Últimes setmanes per demanar l’ajut per pagar l’habitatge a Palamós

L'Ajuntament de Palamós va obrir recentment una nova convocatòria d'ajuts per les quotes de lloguer o hipoteca la qual finalitza el pròxim 3 de setembre.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós va obrir recentment una nova convocatòria d’ajuts per les quotes de lloguer o hipoteca la qual finalitza el pròxim 3 de setembre. L’objecte de la convocatòria és atorgar ajuts extraordinaris de lloguer i de quotes hipotecaris a les persones ciutadanes del municipi de Palamós, que són arrendatàries o propietàries d’habitatge habitual i que s’han vist afectades per l’impacte econòmic i social de la Covid-19.

La finalitat és resoldre problemes transitoris de pagament a causa de l’impacte econòmic i social, garantint el dret a l’habitatge de les persones empadronades al municipi, possibilitant la seva permanència en l’habitatge i de la seva unitat de convivència.

La quantia de l’ajut es fixa d’acord amb el nombre de sol·licituds que compleixen requisits, i amb un import màxim de 750 euros per sol·licitud acceptada. Aquests ajuts tenen caràcter finalista per a persones titulars de contractes de lloguer, o titulars d’hipoteques, i s’atorguen per concurrència competitiva per quanties màximes. Aquestes quanties màximes i els requisits per poder optar com a beneficiari o beneficiària, es troben detallats en l’informe sobre les bases de la convocatòria adjunt a la seu electrònica de l’Ajuntament de Palamós.

Ja podeu formalitzar la vostra sol·licitud de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Palamós. Altrament, també es pot fer la sol·licitud de manera presencial, descarregant l’informe adjunt en la mateixa Seu electrònica i portant-lo correctament emplenat a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà situada al Carrer Major, 56.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dwayne Johnson “The Rock” triomfa amb ‘Face Off’

Cada setmana apareix un nou fenomen viral gràcies a TikTok i el darrer ha estat el de l’actor i lluitador Dwayne Johnson, conegut per “The Rock“, que alguns dies va presentar l tema ‘Face Off‘, on col·labora amb Tech N9ne, Joey Cool i King Iso. La cançó s’ha situat com la més popular a TikTok,…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -