16.8 C
Pals
Divendres, 15 octubre 2021
- Publicitat -

Un 40% més de persones ateses per la Creu Roja de Palamós aquest any

Més de 1.100 persones de Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega n’han rebut ajudes diverses

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des de l’inici de la crisi econòmica causada per la COVID-19, s’ha incrementat un 40% el nombre de persones ateses per la Creu Roja de Palamós comparat amb l’any passat en el mateix període. Concretament, han estat més de 1.100 persones amb necessitats socials o financeres que n’han rebut ajudes.

Les famílies són de Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega. L’entitat ha col·laborat per cobrir les necessitats més bàsiques com ara ajudes alimentàries o per pagar els lloguers o els subministraments d’aigua, llum o gas. Així ho va comentar a Ràdio Palamós el coordinador de Creu Roja Palamós, Albert Matavera, .

Tal i com explica, la crisi immobiliària del 2008 ja havia empobrit bastantes famílies i amb les restriccions i limitacions actuals, la situació s’ha agreujat. S’ha incrementat el nombre de persones que necessiten l’ajuda de la Creu Roja, com per exemple les que s’han quedat a l’atur, principalment en el sector del turisme, com també les famílies monoparentals.

A banda d’això, l’entitat ha estat activant aquests mesos passats unes cent targetes moneder de 100 euros mensuals. També reparteix àpats diaris a 32 domicilis. La incògnita, però, és fins quan haurà de mantenir aquestes ajudes posat que la situació no sembla millorar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

“Hem de manifestar-nos contra la pujada del preu de la llum per fer pressió política”

Parlem amb en Sergi Cot, un dels portaveus de la plataforma Apaguem Endesa, sobre la manifestació de demà a Girona
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -