31 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Un 40% més de persones ateses per la Creu Roja de Palamós aquest any

Més de 1.100 persones de Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega n’han rebut ajudes diverses

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des de l’inici de la crisi econòmica causada per la COVID-19, s’ha incrementat un 40% el nombre de persones ateses per la Creu Roja de Palamós comparat amb l’any passat en el mateix període. Concretament, han estat més de 1.100 persones amb necessitats socials o financeres que n’han rebut ajudes.

Les famílies són de Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega. L’entitat ha col·laborat per cobrir les necessitats més bàsiques com ara ajudes alimentàries o per pagar els lloguers o els subministraments d’aigua, llum o gas. Així ho va comentar a Ràdio Palamós el coordinador de Creu Roja Palamós, Albert Matavera, .

Tal i com explica, la crisi immobiliària del 2008 ja havia empobrit bastantes famílies i amb les restriccions i limitacions actuals, la situació s’ha agreujat. S’ha incrementat el nombre de persones que necessiten l’ajuda de la Creu Roja, com per exemple les que s’han quedat a l’atur, principalment en el sector del turisme, com també les famílies monoparentals.

A banda d’això, l’entitat ha estat activant aquests mesos passats unes cent targetes moneder de 100 euros mensuals. També reparteix àpats diaris a 32 domicilis. La incògnita, però, és fins quan haurà de mantenir aquestes ajudes posat que la situació no sembla millorar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

[Vacunació] Un 40% de la població del Baix Empordà ja ha rebut la primera dosi

La millora progressiva dels indicadors de la covid-19 a Catalunya i al Baix Empordà va acompanyada d'una campanya de vacunació que avança ràpidament. A tot Catalunya, un 42,5% de la població ja ha rebut una primera dosi de la vacuna, mentre que un 26% dels catalans ja tenen la pauta completa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -