11.7 C
Pals
Dissabte, 16 gener 2021

Un 40% més de persones ateses per la Creu Roja de Palamós aquest any

Més de 1.100 persones de Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega n’han rebut ajudes diverses

El més llegit

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 

La Garoinada de Palafrugell tira endavant tot i les restriccions

Tot i les restriccions imposades els establiments participants han decidit tirar endavant la campanya.

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Des de l’inici de la crisi econòmica causada per la COVID-19, s’ha incrementat un 40% el nombre de persones ateses per la Creu Roja de Palamós comparat amb l’any passat en el mateix període. Concretament, han estat més de 1.100 persones amb necessitats socials o financeres que n’han rebut ajudes.

Les famílies són de Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega. L’entitat ha col·laborat per cobrir les necessitats més bàsiques com ara ajudes alimentàries o per pagar els lloguers o els subministraments d’aigua, llum o gas. Així ho va comentar a Ràdio Palamós el coordinador de Creu Roja Palamós, Albert Matavera, .

Tal i com explica, la crisi immobiliària del 2008 ja havia empobrit bastantes famílies i amb les restriccions i limitacions actuals, la situació s’ha agreujat. S’ha incrementat el nombre de persones que necessiten l’ajuda de la Creu Roja, com per exemple les que s’han quedat a l’atur, principalment en el sector del turisme, com també les famílies monoparentals.

A banda d’això, l’entitat ha estat activant aquests mesos passats unes cent targetes moneder de 100 euros mensuals. També reparteix àpats diaris a 32 domicilis. La incògnita, però, és fins quan haurà de mantenir aquestes ajudes posat que la situació no sembla millorar.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

Altres notícies