10.9 C
Pals
Dimecres, 21 abril 2021
- Publicitat -

Un any més de càtering al Guillem de Montgrí: no hi ha temps de canviar la concessió

De cares al curs vinent esperen que s'aprovi una llei o decret fomentat pel Conseller Bargalló que possibilitaria donar la concessió directe a l'AMPA

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Càtering Vilanova serà un any més qui tindrà la concessió del Guillem de Montgrí, ja que no hi ha temps per canviar la concessió del menjador per aquest curs, segons ha comunicat l’AMPA del Guillem de Montgrí després d’una reunió amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. De cara al curs vinent, però, esperen que s’aprovi una llei o decret fomentat pel Conseller Bargalló que donaria la possibilitat de donar la concessió directe a l’AMPA del Guillem.

En cas que aquesta llei o decret no tirés endavant, el president del Consell Comarcal es va comprometre a buscar una altra via, com fer
paquets petits de menjadors d’escoles i treure’ls a concurs, retirar gestions de la concessió general, etc. En qualsevol cas, des de l’AMPA es va insistir a la reunió que es doni la concessió als ajuntaments perquè “és la manera més clara de recuperar el menjador.”

Segons el president de l’AMPA, Jordi Masferrer, “del Consell Comarcal anterior no n’esperàvem res. De tots és conegut sota quins interessos es movien. De fet, es va detectar durant el curs 2018-2019 que Càtering Vilanova va cometre tres faltes considerades pel propi Consell Comarcal de Molt Greus i, el propi Consell Comarcal, en lloc d’avaluar-les i sancionar-les (com disposa el plec de condicions de la licitació que Càtering Vilanova va guanyar) no va emprendre cap acció al respecte.” D’altra banda, confia en que amb el Consell Comarcal nou podran recuperar el menjador escolar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Eduard de Ribot: “Ens sentim molt decebuts i lamentem el que han fet els sis ajuntaments amb el PDU”

Ribot ha remarcat que el posicionament dels ajuntaments sempre és en contra del PDU i que si el problema és un tema d'interpretació, "hi ha altres formes"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -