11 C
Pals
Dissabte, 26 novembre 2022
- Publicitat -

Un territori ric amb treballadors pobres?

En una economia marcada pel turisme, pot ser que els visitants no ens deixin tants diners com ens pensem?

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest cap de setmana us hem explicat a Ràdio Capital que el Baix Empordà és la setena comarca de Catalunya amb la renda per habitant més baixa. Hi ha 42 comarques i som els setens. Setens de 42. No està gens malament. Els treballadors del Baix Empordà ingressen una mitjana de 13.400 euros cada any. Això, dividit entre 14 pagues, són menys de mil euros.

A aquesta notícia, el secretari general d’UGT a les comarques de Girona deia “Territori ric, amb treballadors pobres?”. És una bona reflexió. Un dia hauríem de parar-nos a pensar-hi, i això requereix més espai que el d’aquesta portada i persones que en sàpiguen molt més.

Però a ningú se li acudeix pensar que el Baix Empordà és una zona pobra. I, doncs, per què els seus treballadors són els setens més pobres de Catalunya? En una economia marcada pel turisme, pot ser que els visitants no ens deixin tants diners com ens pensem? Són preguntes que algú hauria de respondre. Mentrestant, nosaltres us seguim explicant la realitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Globalsessions – 26 novembre 2022

Tracklist 1. Tiesto Feat Tate McRae - 10-35 (Radio) 2. Selena Faider - Under My Feet (Radio) 3. Crazy Cousinz & Salena...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -