20.4 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Alarma per un vaixell antirefugiats davant de la Costa Brava

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El vaixell neonazi C-Star navega a poques milles de la Costa Brava. L’embarcació ultra vol impedir la immigració a través del Mar Mediterrani. La intenció és controlar les ONG i bloquejar els rescats dels nàufrags.

L’embarcació ha aparegut aquest matí a la Costa de Palamós. Aquesta aparició ha mobilitzat les entitats antiracistes de la zona fent una crida per tal d’evitar que atraqui a cap port gironí.

Hores més tard, des del compte de Twitter oficial de Ports de la Generalitat, s’ha informat que l’embarcació neonazi C-Star no tindrà accés a cap port gestionat pel Govern català. Una notícia que arriba després del mateix dictamen del Ministre de l’Interior el passat juliol.

Aquest vaixell, del grup Generació Identitària, un grup transnacional que defensa la seva identitat i valors a les xarxes socials, va aconseguir llogar aquesta embarcació al juliol d’enguany. La intenció que tenen és acabar amb el que ells anomenen “servei de taxi” que fan els vaixells de les ONG quan realitzen rescats a immigrants i refugiats.

La plataforma Girona Acull ha publicat al matí un comunicat per animar als activistes a posar-se en contacte amb els ports de la zona. La intenció de la plataforma era evitar que l’embarcació neonazi C-Star pogués arribar a costa. Al comunicat ressalten que cal “impedir que aquest vaixell neonazi atraqui a algun port de Catalunya”.

A part de la crida de la plataforma Girona Acull, altres organitzacions també s’han mobilitzat al Port de Palamós.

A hores d’ara, el vaixell neonazi C-Star, segueix aturat davant de la Costa Brava entre Palamós i Platja d’Aro.


- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -