12.4 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Un veí de Palafrugell es queda sense el seu paquet de missatgeria per negar-se a parlar en castellà

Així ho ha denunciat el fill de l'home afectat , que ha penjat al seu compte de Twitter el vídeo on es veu i s'escolta el curiós succés

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un repartidor d’una empresa de missatgeria es va negar a entregar un paquet a un client resident a Palafrugell, perquè no entenia els números del DNI que el destinatari de l’entrega li estava dient en català. Així ho ha denunciat un ciutadà de Palafrugell (Girona), que ha penjat al seu compte de Twitter el vídeo enregistrat per l’aparell de timbre de la porta del client, que era el seu pare, i on el repartidor de l’empresa GLS li havia d’entregar el paquet.

El client, com es pot veure en el vídeo, li diu el seu número de DNI en català al repartidor perquè li lliuri el paquet. Tot seguit, el repartidor li diu: “Dígamelo en castellano, por favor”, però el client s’hi nega i el repartidor li diu: “Vale, pues nada. Le pongo rechazado”. El repartidor va marxar amb el paquet, marcant que la seva entrega havia estat rebutjada. El palafrugellenc, fill de l’home a qui el transportista no li fa entrega del paquet que estava esperant, s’ha queixat de manera vehement a les seves xarxes socials

Aquí hi podeu trobar el fil del Twitter del client, amb tot tipus de comentaris, des de les disculpes de l’empresa de missatgeria comentant que investigarà el fet,  fins a opinions totalment oposades d’usuaris.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern s’obre a revisar la taxa turística

N'ha parlat la Consellera d'Economia, Natàlia Mas, en la seva intervenció en la recent Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -