7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

Una càmera controlarà l’accés dels cotxes al passeig de Llafranc

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La reforma del passeig de Llafranc es complementarà amb una càmera per controlar l’accés i estacionament de vehicles. Aquest nou aparell incorporarà un lector de matrícules per garantir que només hi accedeixen els veïns i propietaris d’establiments.

La càmera vigilarà la vorera remontable del costat edificat perquè els veïns puguin aparcar un moment breu. El consistori voldria assegurar-se, d’aquesta manera, que es descongestiona el trànsit, un dels principals objectius de la reforma del passeig. Ho explicava en el darrer ple el regidor d’Obra Pública, Lluís Ros.

Era la reacció de l’executiu a la pregunta del regidor d’Unió, Lluís Pujol, que s’havia interessat pel funcionament del nou dispositiu arran d’una notícia del Diari de Girona. El govern no ha aclarit encara si es posaran multes a través de la càmera.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -