22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

Una de calenta i una de freda

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Una de calenta i una de freda
Loading
/

Primer una de calenta… I després una de freda

Ahir va ser un dia d’infart. a les 5 de la tarda, molta gent ja trèiem el fetge per la boca, esperant que comencés el plè al Parlament. Ahir el President va anunciar el que molts esperaven i seguidament va dir el que molts altres també esperaven. Satisfer uns i altres és difícil i després dels aplaudiments per declarar l’aplicació del resultat de l’1 d’octubre, a la frustració per la sol·licitud de suspensió.
Però el President no podia fer massa cosa més, davant d’un escenari en el qual el govern està sol. Sense suport internacional, Carles Puigdemont no podia fer altra cosa que allargar una mica més el període obert al diàleg. Amb això trasllada la pilota a la teulada del govern espanyol i busca carregar-se de raons. De portes cap a dins no n’hi faltaran (la vicepresidenta del govern espanyol ja ha negat qualsevol porta oberta), ara caldrà veure si la intransigència de l’Estat acaba estovant els suports internacionals que legitimin el que ahir es va signar al parlament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -