20.4 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Una vintena d’artesans han estudiat obrir botiga a la Bisbal d’Empordà des que és World Craft City

Més de 350 persones han contactat amb el consistori per informar-se sobre la campanya, i una vintena d'artesans han demanat un assessorament personalitzat per valorar l'opció d'obrir una botiga a la Bisbal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest mes de febrer ha fet un any que la Bisbal d’Empordà va ser nomenada World Craft City i es va convertir en la primera ‘ciutat artesana’ de l’Europa continental. Paral·lelament, l’Ajuntament de la Bisbal va començar una campanya per intentar atreure artesans/es cap al municipi. Un any després, en fan una valoració positiva.

Des de l’Ajuntament expliquen que, des que van començar la campanya, s’han obert dues noves botigues-taller a la ciutat. A més, més de 350 persones han contactat amb el consistori per informar-se sobre la campanya, i una vintena d’artesans han demanat un assessorament personalitzat per valorar l’opció d’obrir una botiga a la Bisbal.

La campanya “Ets artesà/na? La Bisbal et busca, obre la teva botiga taller!” segueix en marxa, ja que l’Ajuntament vol seguir incrementat el nombre de botigues taller al municipi. Per això, ofereixen el servei d’assessorament personalitzat i també una nova línia d’ajuts econòmics que se sumen a les bonificacions ja establertes a nivell municipal.

L’Ajuntament recorda que els artesans i artesanes interessades en establir-se a la Bisbal torbaran una “guia de l’emprenedor” al web visitlabisbal.cat. És un document elaborat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament, amb el suport del CCAM i vol ser un acompanyament durant tot el procés de creació d’una botiga taller de productes artesanals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -