9.8 C
Pals
Dijous, 9 desembre 2021
- Publicitat -

Una vintena de socis del Palamós es concentren demanant la dimissió de l’actual junta

Un grup de 20 sòcis pertanyents a la Penya Sport Palamós i afins a Junts pel Degà van concentrar-se davant les oficines del club a l'estadi del Palamós CF demanant la dimissió de Joan Pau Pérez.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquest vespre del divendres 6 de juny un grup de 20 sòcis pertanyents a la Penya Sport Palamós i afins a Junts pel Degà van concentrar-se davant les oficines del club a l’estadi del Palamós CF demanant la dimissió del president Joan Pau Pérez. Els manifestants han reivindicat també poder votar la moció de censura contra l’actual president de l’entitat esportiva, Joan Pau Pérez, i la seva junta directiva, en una situació de tedi davant la manca de desenvolupament del procés d’aquesta petició secundada per la plataforma d’en Pere Aliu, Junts pel Degà i el descontent d’una part de l’afició amb la darrera temporada del primer equip i la gestió de la plantilla del club, entre d’altres qüestions.

El procés impulsat per Junts pel Degà per organitzar la votació de moció de censura continua en marxa, apropant-se ja l’inici de pretemporada del Degà del futbol català aquest any a Primera Catalana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -