6.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Veïns de Calonge denuncien que l’estat de la riera que passa per Torre Valentina és lamentable

Asseuren que està plena de rates i de mosquit tigre, i critiquen que l'Ajuntament no hi hagi posat cap solució

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els veïns que viuen a primera línia de mar a Calonge denuncien que l’estat de la riera que passa per Torre Valentina és lamentable. Segons informa Nació Digital, el veïnat assegura que està plena de rates i de mosquit tigre, i critiquen que l’Ajuntament no hi hagi posat cap solució. També es queixen de les males olors, que els resulten “insuportables” i adverteixen que des de fa uns dies hi van gavines que suposen un perill general.

Davant d’aquesta situació, reclamen al consistori que tapi amb sorra la bassa i lamenten que no s’hagi pres cap acció abans. Des de l’Ajuntament, però, es defensen i neguen que hi hagi mosquit tigre en aquesta zona. Tot i entenent les queixes dels veïns, recorden que amb la pandèmia no es van poder començar els treballs fins el 29 de maig. Un argument que els afectats no es creuen perquè denuncien que l’Ajuntament no va obrir-la cap al mar quan tocava i ara ha quedat la bassa estancada amb aquests efectes.

Lita Pujol, portaveu dels veïns, assegura que estan molt indignats, donat que paguen els impostos però no s’ha fet quan tocava. No obstant, l’Ajuntament es defensa i nega que hi hagi mosquit tigre en aquesta bassa, ja que no cria en espais naturals. El consistori reconeix que els agradaria tenir la platja en millors condicions, però explica que les circumstàncies han estat “molt complicades”.

En aquests context, tots han acabat coincidint en que no és el moment d’obrir la riera al mar, ja que això obligaria a tancar el bany en un moment en què la concentració de turistes és més alta. En relació al que reclamen els veïns, que seria la possibilitat de tapar-lo, l’Ajuntament no ho contempla, ja que, explica, que en cas que tornin les pluges el problema es traslladaria a un altre punt de la platja.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -