23.5 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

Veïns de la Bisbal demanen protecció enfront els atacs ultres

Transcorregudes poques hores del ple a l'ajuntament de la Bisbal el mateix grup ultra que havia actuat a la Bisbal ho feia a Verges despenjant estelades amb ganivets i la cara tapada

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Veïns de la Bisbal demanen protecció enfront els atacs ultres i explicacions per la resposta policial. Transcorregudes poques hores del ple a l’ajuntament de la Bisbal, el mateix grup ultra que havia actuat contra símbols grocs a la Bisbal ho feia a Verges despenjant estelades amb ganivets i la cara tapada.

Un grup de veïns de la Bisbal van comparèixer ahir davant el ple de l’ajuntament de la Bisbal i en el torn d’intervenció del públic van demanar explicacions sobre l’actuació de Mossos i Policia Municipal les dues nits en que grups ultres van actuar a la Bisbal.

 

 

 

L’alcalde Lluís Sais va defensar l’actuació de Mossos i Policia Municipal

 

Manel Magrinyà

 

 

Ràdio Capital ha parlat amb una persona que va ser testimoni directe dels fets les dues vegades que es van atacar els símbols a Les Voltes. Va poder veure perfectament als assaltants i ens ha explicat que la primera vegada, la matinada del 17 de juliol, davant la seva actitud violenta van trucar a la policia municipal que va acudir ràpidament i va identificar els ultres.

 

Ahir mateix de matinada i transcorregudes poques hores del ple a l’ajuntament de la Bisbal, es produïa un altre incident de les mateixes característiques a la veïna localitat de Verges, on un grup d’ultres amb la cara tapada i ganivets va arrencar estelades i segons ha pogut saber Ràdio Capital per les manifestacions d’alguns veïns, els integrants del piquet van ser identificats pels Mossos d’Esquadra i serien els mateixos que van actuar a la Bisbal. Es dona la circumstància de que els darrers dies també han aparegut crides a “netejar la Bisbal” en alguns comptes ultres de la xarxa

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -