Platja d'Aro en una imatge d'arxiu
Platja d'Aro en una imatge d'arxiu
Publicitat

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro estrena una nova proposta d’animació per a totes les edats, la gimcana On és en Xalarí? protagonitzada per la mascota de turisme familiar del municipi, que es pot fer de manera autònoma, per etapes i tot l’any.

El mecanisme només necessita un plànol, disponible a l’Oficina de Turisme, escrit en quatre idiomes. Al mapa hi ha pistes per aconseguir trobar fins a una dotzena de plaques amb la imatge d’en Xalarí, situades en diversos espais emblemàtics.

En Xalari, la mascota de l'oficina de turisme de Castell-Platja d'Aro
En Xalari, la mascota de l’oficina de turisme de Castell-Platja d’Aro

Cada pista té un codi numèric que cal anotar a les caselles que té el plànol. Un cop completades totes, cal retornar-lo a l’Oficina de Turisme on es rebrà un obsequi.

Hi ha tres itineraris preparats, un per cada nucli del municipi -Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró-, que alhora presenten diversos nivell de dificultat -perquè hi ha més o menys pistes i perquè l’itinerari global és curt, mitjà o llarg- i en conseqüència, també hi ha tres tipus de regals, però el més preuat és la nova versió en peluix d’en Xalarí, estrenada en motiu de l’edició d’enguany del Festival Xalaro d’espectacles familiars.

Publicitat