Platja d'Aro en una imatge d'arxiu
Platja d'Aro en una imatge d'arxiu

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro estrena una nova proposta d’animació per a totes les edats, la gimcana On és en Xalarí? protagonitzada per la mascota de turisme familiar del municipi, que es pot fer de manera autònoma, per etapes i tot l’any.

El mecanisme només necessita un plànol, disponible a l’Oficina de Turisme, escrit en quatre idiomes. Al mapa hi ha pistes per aconseguir trobar fins a una dotzena de plaques amb la imatge d’en Xalarí, situades en diversos espais emblemàtics.

En Xalari, la mascota de l'oficina de turisme de Castell-Platja d'Aro
En Xalari, la mascota de l’oficina de turisme de Castell-Platja d’Aro

Cada pista té un codi numèric que cal anotar a les caselles que té el plànol. Un cop completades totes, cal retornar-lo a l’Oficina de Turisme on es rebrà un obsequi.

Hi ha tres itineraris preparats, un per cada nucli del municipi -Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró-, que alhora presenten diversos nivell de dificultat -perquè hi ha més o menys pistes i perquè l’itinerari global és curt, mitjà o llarg- i en conseqüència, també hi ha tres tipus de regals, però el més preuat és la nova versió en peluix d’en Xalarí, estrenada en motiu de l’edició d’enguany del Festival Xalaro d’espectacles familiars.