24 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Crida a les xarxes socials per pagar l’enterrament a Hondures de la víctima mortal pels aiguats a Platja d’Aro

La víctima, un jove de 32 anys de nacionalitat hondurenya, havia arribat feia poc a Catalunya per ajudar la seva família

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La víctima mortal pels aiguats de Platja d’Aro del passat cap de setmana és un home de 32 anys de nacionalitat hondurenya. El jove va morir ofegat quan l’aigua de la pluja va entrar amb força i va inundar els baixos on el deixaven dormir. Feia poc que havia arribat a Catalunya per ajudar la seva família que viu a Hondures i, segons l’associació Hondurenys Solidaris a Barcelona, “enviava diners als seus pares, que viuen en un poble remot. Tenia una filla de 5 anys”.

Aquesta mateixa associació és la que ha iniciat una crida a través de les xarxes socials demanant ajuda per pagar l’enterrament de la víctima. Ells mateixos són els que es van posar en contacte amb els familiars del jove, amb l‘Ajuntament de Platja d’Aro i el consolat d’Hondures i van acordar posar a disposició de la ciutadania un compte bancari per rebre aportacions que permetin fer front als costos del sepeli, ja que el consolat assumeix les despeses de la repatriació.

A banda de la col·laboració entre els familiars i l’administració, l’entitat també ha compartit un text a la seva pàgina de Facebook per recordar-lo i on explica que la víctima era originari de Piedras Negras, un poblat del departament de Santa Bàrbara, i que havia vingut aquí per “tirar endavant la seva família”. Afegeix: “tristament, el nostre compatriota va perdre la vida arran de les fortes pluges que van assolar la Costa Brava aquest cap de setmana” i acaba l’escrit dient: “Lamentablement, va morir ofegat”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -