10.2 C
Dijous, 25 abril 2024

Victòria solvent del Costa Brava per tancar la temporada

L'Albacete necessitava els tres punts, però davant es va trobar un rival molt endollat que el va vèncer per un clar 1 a 3

Els d’Òscar Álvarez s’acomiadaven del seu pas per Primera Federació, i en el darrer partit de lliga i davant d’un rival que jugava a casa i que tenia la clara intenció de guanyar, van obtenir un triomf de prestigi.

L’Albacete necessitava els tres punts per assolir la segona plaça i tenir un millor creuament als play-off, però davant es va trobar un rival molt endollat que el va vèncer per un clar 1 a 3.

Ilyas avançaria els gironins al minut 3, resultat amb el qual es va arribar al descans. Als 52 minuts, Rubén Martínez empatava per als manxecs, però Fran Varela i posteriorment Joan Puig establirien el definitiu 1 a 3.

Amb aquesta derrota, l’Albacete queda finalment tercer del grup II, i s’enfrontarà dissabte vinent dia 4 de juny, al Rayo Majadahonda (quart classificat del grup I de la Primera RFEF).

El tècnic blau-i-vermell Òscar Álvarez destacava al final del partit jugat al Carlos Belmonte, que els seus jugadors mereixien una alegria com aquesta després d’una temporada decepcionant.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...