25.4 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

[VÍDEO] Així talen els arbres per fer les obres d’edificis a La Fosca

La plataforma Salvem la Pineda d'en Gori denuncia que la tala d'arbres s'estigui fent en una zona d'alt risc d'incendi mentre que l'Ajuntament de Palamós explica que la promotora té tots els permisos per fer la tala i les obres

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La plataforma Pineda d’en Gori ha denunciat públicament la tala de la Pineda a la zona de Bellafosca a Palamós. L’entitat ecologista ha publicat un vídeo que mostra una excavadora retirant els arbres de la zona on s’ha de fer un projecte d’urbanisme de diversos edificis.

El vídeo s’ha enregistrat aquest dimecres, segons ha fet públic el compte d’Instagram de SOS Costa Brava. Denuncien que s’està fent la tala de la pineda “en període d’alt risc d’incendis“.

Des de la Pineda d’en Gori també reclamen “l’aturada per possibles irregularitats de tramitació”, ja que com expliquen la zona està en “un sector impugnat als jutjats”. Tot i això, l’Ajuntament de Palamós ja ha explicat que l’empresa promotora té tots els permisos per tirar endavant les obres d’urbanització, que inclouen la tala d’arbrat.

De fet, a la zona està previst que s’hi aixequin dotze xalets i dos edificis d’apartaments.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Bisbal reedita el seu “mapa d’acollida”

El mapa respon a l’objectiu d’esdevenir un recurs accessible per a totes les persones que arriben a la Bisbal d’Empordà, i alhora, és una eina que facilita la tasca als professionals municipals al recollir tot el conjunt d’equipaments i serveis que participen del circuit de primera acollida.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -