15.3 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

Videovigilància a Llafranc a partir de l’1 de juny

Només els vehicles autoritzats podran accedir al Passeig Cípsela renovat

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El proper 1 de juny entraré en funcionament la càmera de control d’accés al Passeig Cípsela de Llafranc. El sistema de videovigilància funcionarà, d’entrada, en període de prova. Un cop han acabat les obres del Passeig de Llafranc, només els vehicles autoritzats poden accedir al vial.

Per poder controlar que es respecti la nova ordenació viària, l’Ajuntament de Palafrugell ha instal·lat un sistema de videovigilància dels vehicles que entren al passeig. Els que hi accedeixin sense autorització seran denunciats per una infracció de trànsit. Els veïns que compleixen amb els requisits per obtenir l’autorització d’accés han de donar-se d’alta al sistema, a través del tràmit habilitat pel consistori en la seva seu electrònica. Poden fer-ho els veïns empadronats a la zona restringida, les persones amb una malaltia o problemes de mobilitat, sempre que ho acreditin, i les persones que puntualment hi hagin d’accedir, en aquest cas amb un estudi previ de la policia local. Pel que fa als accessos puntuals, el tràmit, en aquest cas, s’ha de fer amb una antelació mínima de 24 hores laborables.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Museu de la Pesca impulsa una jornada per conèixer els usos de l’hidrogen com energia per descarbonitzar els sectors nàutic i pesquers

Unes 50 persones, professionals dels sectors nàutics i pesquers del municipi i de la Costa Brava, varen assistir a la jornada.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -