13.4 C
Pals
Dimarts, 11 maig 2021
- Publicitat -

Nedar amb la sortida i posta de sol, les novetats de les Vies Braves pel 2018

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La iniciativa de Vies Braves llança noves experiències per la temporada del 2018. Entre les més destacades hi ha la possibilitat de nedar durant la sortida o la posta de sol. A la Costa Brava però, Palafrugell també aposta per potenciar turísticament el seu carril aquàtic.

La nova temporada de Vies Braves començarà aquest maig amb la primera sortida del grup del Sunset Swim Experience, la nedada s’iniciarà a Platja d’Aro. En canvi, no serà fins al juliol quan hi haurà la possibilitat de nedar una nit de lluna plena.

Miquel Suñer és el cofundador de la iniciativa de Vies Braves i explica les sessions de dinamització que hi ha per aquesta temporada.

Aquestes noves experiències però també es complementaran amb la nova aposta de l’Ajuntament de Palafrugell de potenciar el carril aquàtic. Aquesta ruta marítima va des de la Platja del Canadell fins a la Platja de Llafranc.

El regidor d’esports del municipi, Pau Lladó, ha explicat a Ràdio Capital que tenen l’objectiu de potenciar el carril aquàtic perquè és una experiència apte per a tots els públics.

Aquestes dues propostes però busquen un únic objectiu comú. Tant des de l’Ajuntament com des de Vies Braves, esperen aprofitar l’interès dels nedadors a l’hora de potenciar el turisme esportiu a la zona de la Costa Brava.

Des de la iniciativa defensen que la seva missió és fer activitats per dinamitzar el litoral i també apropar el mar als nedadors d’una forma respectuosa. El cofundador de Vies Braves a Ràdio Capital.

Palafrugell, vol aprofitar el turisme esportiu per desestacionalitzar la temporada turística al municipi.

El turisme esportiu a la Costa Brava té molts números de crèixer, ja que tant Lladó com Suñer defensen el litoral català com un dels més espectaculars a nivell mundial. El regidor d’Esports, Pau Lladó.

El cofundador de Vies Braves, Miquel Suñer.

El calendari de les activitats de Vies Braves està publicat a la seva pàgina web on explica quina és la ruta que es farà com també el dia de l’activitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Ple de l’Ajuntament de Torroella, en contra del parc eòlic marí de la Costa Brava

El Ple de l'Ajuntament de Torroella ha aprovat per unanimitat una moció en què manifesta la seva oposició al projecte de macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava, al golf de Roses, entre cap de Creus i el cap de Begur.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -