24.8 C
Pals
Dimecres, 27 setembre 2023
- Publicitat -

Voluntaris recullen 2,3 tones de deixalles al Ridaura

De les 2,3 tones, 850 quilograms pertanyien a deixalles de plàstic, 1.200 de material voluminós i rebuig, i també 260 de vidre

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Al voltant d’una cinquantena de voluntaris de fins a set entitats van recollir 2,3 tones de deixalles a la desembocadura del Ridaura, ubicada a Santa Cristina d’Aro. De plàstic, es van extreure 850 quilograms, 600 de rebuig, 260 de vidre i 600 de material voluminós. En aquesta iniciativa, organitzada pel Grup Natura Sterna, també s’hi van implicar entitats com Sloppy Tunas, ADF Gavarres-Marítima, Protecció Civil, CE Montclar i la Manduca Cooperativa. També han tingut un paper els diferents ajuntaments, ja que no és la primera vegada que es munta una recollida de deixalles popular.

De fet, la primera d’aquestes va ser al Pedralta de Sant Feliu de Guíxols el passat mes de novembre. L’objectiu és fer-ne trimestralment alguna per les diferents zones de la Vall d’Aro. Amb la recollida, es pretén impulsar una cultura que promocioni el reciclatge i vetlli per la protecció dels espais naturals des d’un punt de vista ecologista.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona inaugura una nova oficina a Palamós

Amb aquesta ja són sis les oficines que l'entitat té repartides pel territori gironí.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -