20.7 C
Pals
Diumenge, 3 juliol 2022
- Publicitat -

Vuit positius de COVID-19 al Baix Empordà la darrera setmana: la millor dada des de l’inici de la pandèmia

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’evolució de la COVID-19 al Baix Empordà va millorant i, per primera vegada, registra xifres que no es donaven des de l’inici de la pandèmia. Del 8 al 14 de juny, la comarca ha presentat un balanç de vuit nous casos positius i 600 casos sospitosos. Ara, el total és de 866 positius i 6.073 sospitosos.

En les anteriors tres setmanes, les xifres ja venen demostrant que la tendència va a la baixa, ja que els números van ser de 58 positius, 31 i 12, respectivament. Aquests vuit diagnosticats son fins i tot inferiors a les estadístiques que es van produir durant la primera setmana en què va haver-hi un positiu a la comarca. Aquella setmana, que anava del 9 al 15 de març, va tenir 9 positius.

Els vuit casos positius s’han registrat a cinc poblacions: Sant Feliu de Guíxols (3), Palafrugell (2), Palamós (1), Castell-Platja d’Aro (1) i Serra de Daró (1). Aquest últim municipi no tenia cap cas fins la primera setmana de juny.

Dels 600 sospitosos, les xifres més destacades es troben a Sant Feliu de Guíxols (113), Castell-Platja d’Aro (101), Palamós (83), Palafrugell (81) o Calonge i Sant Antoni (41).

D’altra banda, el balanç per municipis manté a Palafrugell com la localitat amb més casos positius diagnosticats, un total de 215, seguit de Palamós (200), Sant Feliu de Guíxols (129), Calonge i Sant Antoni (66) i Castell-Platja d’Aro (57).

Amb el positiu diagnosticat a Serra de Daró, ara son set els municipis del Baix Empordà que han aconseguit no tenir cap cas de coronavirus: Foixà, Ultramort, Gualta, la Tallada d’Empordà, Fontanilles, Garrigoles i Torrent. De fet, aquests tres últims pobles tampoc han tingut cap cas sospitós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Controlat l’incendi de Castell d’Aro

Durant la nit s'hi quedaran quatre camions d'aigua i un vehicle lleuger per seguir-lo controlant
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -