11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Xavier Gamero: “La característica del Correpoble és que tothom representa al seu poble”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Xavier Gamero: “La característica del Correpoble és que tothom representa al seu poble”
Loading
/

El pròxim 01 d’abril se celebrarà la primera edició de la cursa popular Correpoble, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà i on tothom participa per equips i, alhora, representant el seu municipi. En aquesta primera edició la zona que es recorrerà serà Palamós. La idea és que cada any es vagi canviant de localització i descobrir diferents punts de la comarca. 

Per parlar més a fons sobre aquesta nova iniciativa esportiva, en el Supermatí del dilluns en va visitar Xavier Gamero, director del Consell Esportiu del Baix Empordà.

 

Es tracta d’una iniciativa sorgida de la taula comarcal on participen tots els tècnics d’esports dels ajuntaments de la comarca. L’objectiu era organitzar una activitat conjunta entre tots els ajuntaments. Tothom participa per equips i representant els seus pobles. 

Per a l’ocasió s’han creat unes samarretes personalitzades amb el nom de cada poble. 

 

Es tracta d’un recorregut de 10 km senzill i sense desnivell. Es pot fer corrent, caminant o fent marxa nòrdica. No està preparat per fer-ho amb patinet o amb un altre tipus de vehicle amb rodes. 

 

En aquesta primera edició, Correpoble recorrerà la zona de Palamós, en concret el nucli urbà del municipi costaner, la platja de Castell i tota la costa palamosina agafant una part de camí de ronda. La sortida i l’arribada serà a l’estenedor de xarxes de Palamós.  

 

Tots aquells municipis que no tenen tècnic d’esports com Ullastret, Forallac o Cruïlles, Monells i Sant Sadurní, i que no tenen samarreta pròpia, correran sota el nom de Correpoble i la samarreta portarà tots els noms dels pobles

 

Les inscripcions, que van començar al gener, duraran fins al 15 de març a un preu de 10 €. Després del 15 de març i fins el 24 del mateix mes, la inscripció pujarà 5 € i costarà 15 €. Totes les inscripcions són telemàtiques i anticipades, i es poden fer a través de la web curses.cat. Pot participar-hi tothom a partir de 12 anys.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios