Xevi Garcia: “Després d’una temporada tan bona, havíem d’aconseguir la permanència a l’OK Lliga”

Avui al Supermatí hem entrevistat l'entrenador de l'equip del Club Hoquei Palafrugell, Xevi Garcia, en directe des de l'estudi Juli Pedrero a Palafrugell.

- Publicitat -

El Club Hoquei Palafrugell ha aconseguit la permanència a l’OK Lliga en un partit ahir a la tarda contra el Club Patí Vilafranca. Els de Palafrugell van empatar 3 a 3 a la pista del Vilafranca. D’aquesta manera, van fer bo el 5 a 3 que van fer a casa en el partit d’anada.

Per parlar de com van viure el partit i la victòria, avui al Supermatí hem entrevistat l’entrenador de l’equip, Xevi Garcia, en directe des de l’estudi Juli Pedrero a Palafrugell. Garcia ha explicat que estan molt contents i satisfets amb la permanència, tot i que assegura que no ha estat un any fàcil. La pandèmia ha posat molts obstacles a una temporada molt marcada pels confinaments i els partits sense públic. A més, l’entrenador explica que tenien molta “pressió” personal i molts nervis, i que per això l’últim mes i mig “ha estat molt dur”.

Tot i això, l’entrenador del Club Hoquei de Palafrugell assegura que “confiava en els seus jugadors” i fa una valoració molt positiva de la temporada. De fet, ha explicat que “un fracàs hagués estat molt dur” perquè, malgrat tot, han aconseguit acumular 36 punts a l’OK Lliga.

Recupera l’entrevista completa aquí:

- Publicitat -