Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Gerra d'aigua freda pel Palamós
Loading
/

El Palamós va caure a Nou Barris davant la Montañesa amb un molt ajustat 1-0. L’equip barceloní encadenava 3 jornades seguides sense sumar i sense marcar gol. Semblava que la victòria del partit anterior del Degà a casa donaria ales per encarar la zona de play-off, però no va ser així.

En el primer període, el conjunt palamosí va desplegar un molt bon joc ofensiu. Bonaventura i Guillem Cornellà eren els encarregats de fer perillar la porteria rival. Tot i això va ser Agi qui va tenir l’ocasió més clara de gol en aquest primer temps. A deu minuts abans del descans, un xut llunyà feia reaccionar a la perfecció al porter Joshua, del conjunt barceloní.

En la represa, Agi tornava a ser protagonista en el partit. Una jugada clara conduïda pel mateix davanter era l’oportunitat clau per decantar la balança. Tot i això, quan es disposava a fer el xut final a porteria buida després de superar a Joshua, un defensor de la Montañesa enviava la pilota fora. En aquell moment semblava que el Palamós s’enduria el partit, però en una jugada posterior, els de Nou Barris posaven el primer i únic gol del matx. El Palamós buscava igualar el marcador, però les ocasions no arribaven a perillar el rival. A més les coses es complicaven pel Degà, quan en el minut 82, el central Oriol Ayala era expulsat per doble groga i deixava el seu equip en inferioritat.

El Palamós continua amb 31 punts, però ha baixat en la classificació fins a la vuitena posició. La zona tranquil·la es manté amb un marge d’onze punts amb el descens.

FITXA TÈCNICA

CF Montañesa: Tejeda, Alberto García, Santos, Giménez, Pérez, López, Pedro García (Joel), Montoro i Burgada.

Palamós CF: Manzano, Cano, Ayala, Barrera, Cornellà, Agi, Bonaventura (Serramitja), Alex Cano (Marc Medina), Duran (Gasca), Herrera i Subirana.

Gol: 1-0 Montoro (53′)

Targetes grogues: Ayala (2) del Palamós CF i expulsió posterior

La Travessia Terra de Mar de Palamós comptarà amb una prova federada en l’edició d’enguany

La travessia de Palamós comptarà amb dues distàncies de 2.500 metres, que es podrà disputar com a prova federada i de 1.000 metres, en categoria popular.